Stars

Leona Paraminski strahuje da će izgubiti dom

"Evakuacija je krenula u nekim područjima Santa Barbare jako blizu nas. Mnogi su naši prijatelji već izgubili svoje domove. Neki su upravo evakuirani, i čekaju novosti", napisala je glumica na svom Instagramu

Napuštam Santa Barbaru s neopisivom tugom! – riječi su naše glumice Leone Paraminski s adresom u Santa Barbari koja zajedno sa suprugom i maskama na licu napušta svoj grad. Možda bi  lijepa glumica i njezin suprug Tin bili sretni što za blagdane putuju u posjet obitelj u Zagreb – no dramatični požar koji je zahvatio južnu Kaliforniju gdje žive – stvara veliku nelagodu! Naime, požar nazvan Thomas izbio je u prije tjedan dana u okrugu Ventura, sjeverno od Los Angelesa! Mnogi su ljudi morali napustiti svoje domove, a vatrogasna je služba po prvi put u povijesti oglasila ljubičastu uzbunu! Mnogi su evakuirani i iz obližnjih mjesta mjesta gdje žive naša glumica i njezin suprug, a prije planirani put njihovu je evakuaciju samo ubrzao! Ipak, neizvjesnost što će dočekati kada se vrate doista je velika i njih dvoje strahuju za svoj dom u Santa Barbari!

"Nadam se da će naš dom biti čitav kada se vratimo iz Hrvatske! Imamo sreću što možemo na naš planirani put u Hrvatsku otići tri dana ranije! Evakuacija je krenula u nekim područjima Santa Barbare jako blizu nas. Mnogi su naši prijatelji već izgubili svoje domove. Neki su upravo evakuirani, i čekaju novosti! Ne mogu iskazati svoju golemu tugu. Šaljem svima pozitivne misli. Bravo za vatrogasce! Čine neopisiv posao!", napisala je glumica na Instagramu.

Upravo nam je Leona za nedavnog razgovora otkrila kako se iznimno veseli što će blagdane provesti u krugu obitelji, na maminoj kuhinji! No blagdani iz snova, nažalost, pretvorili su se u noćnu moru jer strahuju za prijatelje i njihov stan u Santa Barbari, gdje Thomas pali sve pred sobom!  A upravo su i druge brojne zvijezde putem svojim družtvenih mreža ukazale svijetu o snazi požara koji prijeti Los Angelesu!
Jedan od njih je i naš poznati glumac Goran Višnjić, koji je pozvao na molitvu za sve pogođene ovim paklom! 

 

Photo: Instagram

Komentari 0