Stars

Lejla Filipović oduševila je mladenačkim stajlingom, a za tebe smo pronašli čizme slične njezinima

  • Bivša misica Lejla Filipović oduševila je ljetno-jesenskom kombinacijom, a za oko nam posebno zapele njezine lijepe noge u visokim čizmama
  • OLejlini odjevni izbori Lejle često nas oduševljavaju, a služe i kao inspiracija
  • Kako bi bila spremna za jesenske dane, pronašli smo za tebe slične čizme njezinima

Lejla Filipović trenutno uživa u Istri, točnije u Balama, a s pratiteljima je podijelila fotografiju prave ljetno-jesenske kombinacije i sve oduševila. Pozirala je naslonjena na zidić odjevena u bijelu košulju i kratke traper hlače, a ono što je privuklo najviše pozornosti su Lejline duge seksepilne noge u visokim čizmama od brušene kože.

Možda vas zanima Napokon zajedno! Lejla Filipović pokazala majku i dvije starije sestre s kojima boravi u Dubrovniku Rubrika Stars Stars

Ovaj mladenački stajling bivšoj misici odlično pristaje, a u ovim rujanskim danima pravo vrijeme je i za čizme. Popularne čizme u elegantnim bež nijansama zasigurno će prevladati ulicama i ove jeseni. 

Možda vas zanima Ova tri modela čizama uskoro će zavladati domaćim ulicama. Imamo svog favorita! Rubrika Moda Moda

Lejla Filipović plijenila je pozornost u haljini visokog proreza domaće dizajnerice

Mnogima su i više nego zanimljive Lejline modne kreacije, pa su mnogi komentari stigli upravo na račun njezina stajlinga, koji je upotpunila sunčanim naočalama i torbom. Sigurni smo kako će ova kombinacija biti inspiracija mnogim ženama. Ako su se i tebi svidjele Lejline čizme, možeš se inspirirati sličnim opcijama koje smo pronašli u našim high street trgovinama. 

 | Autor: PR/Ženeinovac PR/Ženeinovac

S lijeva na desno: Reserved (699,90 kn), Zara (799,90 kuna), Mango (699,90 kn)

"Naravno, za moj izgled je zaslužna genetika, pa i treninzi i poprilično zdrava prehrana. I najvažnije, kada je žena zadovoljna iznutra, to se na njoj apsolutno vidi", izjavila je supruga Tarika Filipovića jednom prilikom za Azru.

Photo: Instagram@lejla.filipovic

Komentari 0