Moda

Ova tri modela čizama uskoro će zavladati domaćim ulicama. Imamo svog favorita!

  • Željele mi to ili ne, jesen će uskoro pokucati na vrata pa je bolje da je dočekamo spremne
  • Pozitivna stvar je to što ćemo ponovno dobiti priliku nositi čizme, omiljene nam jesenske cipele
  • Ovoga puta otkrivamo ti koji će to modeli vladati jesenskim kolekcijama. Možeš ih nabaviti već danas!

Premda smo kalendarsko još uvijek u ljetu, pogoršanje vremena nas je nagnalo da zavirimo u aktualnu ponudu cipela vodećih high street brendova te otkrijemo koji će to modeli čizama vladati jesenskim kolekcijama (a samim time i gradskim ulicama). Izdvojile smo tako hit modele iz tri popularne kategorije - kožne čizme, kaubojke i gumene čizme.

Premda su crne čizme neprikosnoveni modni klasik, brendovi ulične mode nam sugeriraju kako bi trebali isprobati modele u smeđim i bež nijansama. A primjetno je kako sve navedene čizme imaju još jednu zajedničku karakteristiku - riječ je o nižim modelima! Dojma smo kako će upravo oni imati primat u novim kolekcijama.

U jesen ćemo ući s jaknama Možda vas zanima Iako je tek kolovoz jedna jakna već se istaknula kao jesenski hit, pronašli smo slične Rubrika Moda Moda

Kategorija: Kožne čizme

U ovoj kategoriji pravi su hit monokromatski modeli koji sežu do gležnja i čiji dizajn je uvelike inspiriran modelima koji su slavu doživjeli sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Bez obzira odlučila se na model izveden od prave ili umjetne kože, neka on bude izveden u krem nijansama.

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Primjer modela iz aktualne ponude

Primjeri: Bershka (199,90 kuna), H&M (oko 520 kuna), Zara (449,90 kuna)

Samo dva komada trebaju ti za chic jesensko izdanje zbog kojeg jedva čekamo niže temperature!

Kategorija: Kaubojke

Slava ovog modela ne jenjava već sezonama, no čini se kako će primjerci koji sežu do gležnja ovoga puta dospjeti u prvi plan. Naš favorit u ovoj kategoriji su oni izvedeni od brušene kože.

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Primjer modela iz aktualne ponude

Primjer: Mohito (449,90 kuna), Mango (349,90 kuna), Stradivarius (379,90 kuna)

Modni trendovi kojima ćemo biti opčinjeni ove jeseni

Kategorija: gumene čizme

Veliki smo pobornici trenda koji je praktičan komad poput gumenih čizmi pretvori u traženi modni komad. Ravne rastezljive čizme koje sežu do gležnja i imaju rebrasti potplat ovosezonski su istaknuti model. Priznajemo, iznenadili smo se predloženim koloritom, no doista nemamo ništa protiv!

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Primjer modela iz aktualne ponude

Primjeri: Mango (449,90 kuna), Bershka (299,90 kuna), Stradivarius (299,90 kuna)

Možda vas zanima Hoće li ovo postati najtraženiji model tenisica ove jeseni? Pronašli smo sjajne primjerke u Zari i Mangu Rubrika Moda Moda

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0