Stars

Lanu Jurčević prozvao vlastiti otac: "Što to objavljuješ na Instagramu?"

  • Svijet društvenih mreža poprima novu dimenziju kada mu se pridruže i naši roditelji koji nas zatim uporno 'stalkaju'
  • Jedan takav roditelj je i otac popularne pjevačice Lane Jurčević koji je, kao vjerojatno i svaki drugi zaštitnički nastrojeni tata, osobito kritičan prema njezinim objavama
  • "Ko da ti je netko facu stavio u šrafštok", komentirao je jednu Laninu objavu

Kako je to kad se roditelji uključe u svijet društvenih mreža zna i Lana Jurčević koju je tata zapratio na njezinom Instagram profilu. Naravno, odmah se uhvatio njezinih tisuću fotografija koje obiluju scenskim make-upom i neobičnim outfitima. Njezine objave znaju prikupiti i preko 20.000 lajkova i stotinu zadivljenih komentara obožavatelja. No, tata k'o tata - svojim je kritičkim okom ipak malo drukčije ocijenio njezine fotografije. Jedna mu se osobito nije svidjela i usporedio je Laninu glavu s metalnim stezačem : "Ko da ti je netko facu stavio u šrafštok. Izduljeno lice, najbolja si prirodna".

 | Autor: Instagram/@lana_jurcevic Instagram/@lana_jurcevic

Možda vas zanima Otkrij svoju idealnu kavu prema horoskopskom znaku Rubrika Life&style Life&style

Na to mu je Lana u šali odgovorila da će ga blokirati na Instagramu. "Što objavljuješ prije nego pregledam?" - kratko ju je pitao. Screenshot simpatične poruke Lana je odmah podijelila na svom profilu i nasmijala pratitelje, a u idućem storyju pojasnila što je zapravo šrafštok s kojim ju je tata usporedio.

 | Autor: Instagram/@lana_jurcevic Instagram/@lana_jurcevic

Iako svoj obiteljski život ne voli previše izlagati javnosti, poznato je da su otac Damir, podrijetlom iz Imotskog i majka Esma, podrijetlom iz Bosne i Hercegovine, rastavljeni.

 | Autor: Instagram/@lana_jurcevic Instagram/@lana_jurcevic

No, to nimalo ne utječe na njihov odnos koji je i više no dobar, a poznata pjevačica ne krije koliko joj znači podrška roditelja.

Photo: Instagram/@lana_jurcevic

Komentari 0