Stars

Lana Klingor Mihić - bolan način da se shvati da treba malo usporiti

"Tu i tamo, srce malo iskoči iz 'tračnica' pa te podsjeti da malo staneš na loptu", poručila je Lana s kardiološkog odjela

Nova je godina Lani Klingor Mihić počela na najteži mogući način. Naime poznata je 'Slana kuharica' i PR stručnjakinja završila u bolnici!
"Tu i tamo, srce malo iskoči iz 'tračnica' pa te podsjeti da malo staneš na loptu. Tahikardija u 37-oj!" - riječi su to koje je Lana uputila svojim sljedbenicima s kardiologije jedne zagrebačke bolnice. 

 | Autor: "Nakon 170 poruka koje sam dobila u svoj inbox mogu zaključiti da jako puno mladih ljudi (od 22 godine na dalje) ima probleme s tahikardijom, odnosno aritmijom. To nam definitivno pokazuje da živimo prebrzo i da bismo više vremena trebali posvetiti sebi i opuštanju. Sad me čekaju pretrage i holter, pa eventualno elektrofiziološko ispitivanje srca te rješavanje problema tahikardije, no sigurna sam da će polako, s vremenom, biti sve Ok" – ispričala je Lana za miss7.
Tahikardija je inače naziv za ubrzani rad srca, odnosno povećanje srčane frekvencije iznad fiziološke granice. Srce zdrave, odrasle osobe uobičajeno ima od 65 do 85 otkucaja u minuti (u mirovanju), a kod sportaša čak i manje. Ako se taj broj poveća na više od 100 otkucaja, riječ je o tahikardiji, odnosno poremećaju srčanog ritma.

 | Autor: Kako doznajemo, Lana je iste večeri puštena doma te slijedi oporavak i daljnja dijagnostika s obzirom da se ovakvi problemi ne smiju zanemarivati. Često je uzrok tahikardije stres, a kako je ova uspješna poduzetnica, uz PR agenciju, nedavno pokrenula i svoj posao iz snova – projekt 'Slana Kuharica' - u kojem se posvetila svojoj velikoj ljubavi, kuhanju, možda uzrok leži upravo u stresu zbog posla.

 | Autor: Lana se nedavno preselila u kuću izvan grada u oazu mira, gdje ima svoj vrt. A upravo je takav način života, ne krije, priželjkivala već dugo, a snove je ostvarila uz supruga Antu Mihića i tri kćeri s kojima uživa u životu izvan gradske vreve. Nažalost, idilu je nakratko prekinuo ovaj nenadani posjet bolnici, nakon kojeg je Lana, na sreću, brzo došla doma. 
"But don't worry. I am alive and still kicking" – napisala je uz fotografiju iz bolnice ova majka triju djevojčica.

 | Autor:

 

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Who8

    Nisam znala da se lezi u bolnici radi tahikardije..valjda ovi sta su "poznati" imaju poseban rezim. Meni je ustanovljena tahikardija i otkucaji srca na holteru 155 puta u minuti pa niti sam dramila niti sam javno to objavila. Prosla sam ... prikaži još!