Stars
Monica Bellucci

Lana Jurčević totalno je 'skinula' Monicu Bellucci - izgleda kao mlađa verzija talijanske ljepotice

  • Namjerno ili ne, Lana Jurčević na posljednjoj objavi izgleda kao sestra blizanka Monice Belluci
  • Talijanska glumica i jedna od najljepših žena svijeta godinama je bila poznata po frizuri sa šiškama
  • Već je dugo ne nosi, no ona je njezin zaštitni znak, no nisu samo šiške stvorile sličnost naše pjevačice i Monice Bellucci
  • Usput smo se prisjetili kako se Monica Belluci mijenjala kroz desetljeća karijere...

U jučerašnjoj objavi na Instagramu Lana Jurčević je podijelila nekoliko zahvala i najavu: "Last night. 🎤🥁🎸🎹 Filing za koji zivim :) #Music #Live #ArenaStozice #backstage #RadioAktual @radioaktual Hvala za sve na stageu. Ali i vise za sve u backstageu 🙏
New chapter coming soon 🥰", no ono što su svi gledali bio je novi imidž pjevačice. 

Naime, Lana sa šiškama i makeupom za koji je napisala da je njezinih ruku djelo, izgleda potpuno isto kao Monica Bellucci. Točnije, kao mlađa verzija talijanske glumice. I to ne samo zbog njihove razlike u godinama nego je Monica frizuru koja je postala njezin zaštitni znak nosila godinama, no u mlađoj dobi. Tako najviše njezinih fotografija s ovom frizurom datira iz 2000-tih, dok sada ovakve ravne šiške u principu više ne nosi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Točno, Lanine šiške nisu baš tako ravno rezane kao one kakve je nekad nosila Bellucci, ali i oblik lica, obrve, makeup, te tamne smeđe oči... Sve je stvorilo čaroliju kao da gledamo glumicu. Ne znamo je li Lana imala baš nju na pameti dok se sredila za koncert u ljubljanskoj Areni Stožice ili je sličnost sasvim slučajna, ali obje su opcije ok. Ako je željela Monica look, uspjela je. Ako ga nije planirala niti joj nije važna ta sličnost, opet dobro. Jedino je važno da je Lana izgledala stvarno prelijepo. 

Možda vas zanima Nina Badrić objavila fotku na kojoj izgleda totalno poput Monice Bellucci Rubrika Stars Stars

 | Autor: Profimedia / @lalana Profimedia / @lalana

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Lana😍