Stars

Lana Jurčević objavila iskreni video o svom tijelu: "Ne smeta mi malo škembice."

  • Lana Jurčević objavila je video na kojem je istaknula da nije na dijeti
  • Pratiteljima je poručila da joj njezina "škembica" ne smeta i da se u svojoj koži dobro osjeća, ali ih je upitala za prijedloge oko treninga da joj, kako kaže, mišići ne bi zakržljali
  • Simpatičnoj su pjevačici dali nekoliko savjeta i poručili koliko je predivna, pozitivna i samouvjerena

Lana Jurčević na svome je Instagramu objavila video kojim je pokazala kako točno izgleda, i to u svom stilu, bez naknadnog uređivanja i obrađivanja fotografija i snimaka.

Iskrena pjevačica svojim je pratiteljima putem snimke s TikToka pokazala da i ona ima trbuščić, a pritom je dodala i simpatični audio. Istaknula je, prije svega, da se sasvim dobro osjeća u svojoj koži. Osim toga, upitala je pratitelje i za jedan savjet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

"Koliko si smršavila i kako napreduje dijeta?", čuje se pitanje u videu. "Ne napreduje", glasio je odgovor nakon čega je Lana kameru pomaknula prema svome trbuhu.

Lana Jurčević progovorila o svom samopouzdanju Možda vas zanima Bravo za Lanu Jurčević! Pjevačica iskreno i samouvjereno: 'Mene danas ne određuje imam li 55 ili 75 kila' Rubrika Stars Stars

Na video je pritom dodala i tekst. "Nema dijete... a ni djeteta", napisala je. U opisu je pak videa iznijela i svoje razmišljanje, a zatim je simpatična Lana od svojih pratitelja zatražila prijedloge za aktivnosti. Osim toga, osvrnula se i na svoje nekadašnji izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

"Kad gledam neke stare snimke, eeee ne vjerujem koliko sam bila mršava. Malo i premršava… i iskreno ne smeta mi ovo malo škembice sad, skroz sam si fajn u svojoj koži… nego, možda je vrijeme da se pokrenem… da mi kosti i mišići ne zakržljaju. Treba koncerte još odskakati (hrpu nadam se) i ko zna što još", napisala je pjevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

"Slušam prijedloge za neke dobre aktivnosti, treninge", poručila je. Na to su je pratitelji pozvali da s njima krene trčati ili šetati. Drugi su se pak osvrnuli na Lanin stav. "Baš u zadnje vrijeme zračiš nekom pozitivom, samouvjerenošću, smirenošću... Svaka čast Lana", poručila joj je jedna pratiteljica. " Predivna, top, top žena. Neopisiva", poručili su joj drugi.

Možda vas zanima "Kad si sit - nisi ljut" Pjevačica Lana Jurčević se ponovno osvrnula na komentare o svojoj kilaži Rubrika Life&style Life&style

Lana je već i ranije iskreno progovarala o svome tijelu i (kako neki kažu) viškom kilograma i "nesavršenom", ali realnom figurom. Sve to 37-godišnja pjevačica objavljivala je na društvenim mrežama kako bi pratiteljima i javnosti pokazala stvarnost i poručila da je potrebno dobro se osjećati u svojoj koži. Kako ističe, ljubav prema sebi i svome tijelu ipak je ona - najvažnija.

 

Photo: Instagram / Lana Jurčević

Komentari 0