Stars

Lady Gagu uhvatili u strastvenom poljupcu: Jesi li odmah pomislila na Bradleyja Coopera?

  • Lady Gaga je prije par dana uhvaćena u izmjenjivanju nježnosti s novim dečkom
  • Radi se o njezinom audio inženjeru Danu Hortonu s kojim poslovno surađuje od studenog prošle godine
  • Izgleda da su otpale sve šanse za Cooper-Gaga romansu!

Lady Gaga opet ljubi - ali ne Bradleya Coopera! Ova bi vijest mogla razočarati sve one koji su čvrsto vjerovali da su se njihovi nedavni prekidi s dotadašnjim partnerima dogodili kako bi njih dvoje napokon mogli biti skupa. No, izgleda da su njih dvoje samo jako dobri glumci, a da je Gaga uplovila u romantičnu vezu s drugim muškarcem.

Možda vas zanima Riješi kviz i otkrit ćemo ti kakva si na plaži! Možda se iznenadiš! Rubrika Life&style Life&style

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Fotografski objektiv People časopisa ju je uhvatio kako izmjenjuje romantične poljupce sa suradnikom Danom Hortonom u restoranu u Kaliforniji. Ekskluzivne fotografije možeš pogledati ovdje, a izvori su rekli kako su njih dvoje već u par navrata viđeni kako ručaju zajedno i kako su veoma prisni.

"Ljubili su se dok su razgovarali, a stol im je bio blizu pločnika tako da se nije činilo kako ju smeta što ih svi vide. Činila se veoma sretnom u njegovom društvu".

Možda vas zanima Baš kad joj je sve išlo od ruke, dogodio se ljubavni brodolom: Lady Gaga razvrgnula zaruke Rubrika Stars Stars

Ovo je Gagina prva velika javna romansa nakon što je u veljači prekinula zaruke sa svojim agentom Christianom Carinom. Čini se da su poslovni suradnici i dalje njezin tip s obzirom da je Horton njezin audio inženjer koji je do sad surađivao i s Camilom Cabello, Brunom Marson i Luisom Miguelom. Vlasnik je Audio Engineering Consulting Grupe i s Gagom surađuje od studenog prošle godine. 

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

 

 

Photo: Pixell/PIXELL

Komentari 0