Stars

Kraljica je pobjesnila na Harryja i Meghan, počinje obračun unutar kraljevske obitelji

  • Izvor iz palače tvrdi da je obitelj bijesna na Harryja i Meghan te da je njihova odluka zapraov objava rata obitleji
  • Kraljica je duboko povrijeđena ovim postupkom, a veliki dio javnosti osuđuje postupak para
  • Poznati voditelj Piers Morgan kaže da je Meghan odbacila svoju obitelj, oca i prijatelje, a sad i Harryja tjera na isto

Kraljica Elizabeta je za odluku Harryja i Mehgan da se povuku sa svih kraljevskih dužnosti i odsele na drugi kontinent saznala putem televizijskih vijesti. I takav postupak ju je razbjesnio i duboko razočarao. Početak je to ozbiljnih sukoba unutar kraljevske obitelji, jer ovaj postupak Harryja i Meghan je dosad nezapamćen na dvoru.

Ono što je dodatno pogodilo kraljicu i ostale članove uže obitlji je da se nitko s njima nije konzultirao o ovom postupku niti su im Harry i Meghan najavili svoj plan povlačenja i selidbe u Kanadu.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Izvor iz palače kaže: "Nitko nije znao za to, nisu razgovarali ni s kim o odluci. Oni krše sve protokole. Ovo je objava rata obitelji. Na dvoru su bijesni zbog načina na koji su to Harry i Meghan napravili. Kraljica je duboko uzrujana. I ostali su vrlo bijesni. Harry i Meghan su željeli funkcionirati na dvoru na svoj način ili nikako. I tako su se odlučili isključiti iz kraljevske obitelji. To je nevjerojatno."

Možda vas zanima Potvrđeno je! Meghan i Harry napuštaju kraljevsku obitelj i sele na drugi kontinent Rubrika Stars Stars

The Sun je otkrio kako je kap koja je prelila čašu kod Harryja i Meghan bila službena objava najnovijeg kraljevskog portreta na kojem su figurirali kraljica i prinčevi Charles, William i George.

"Taj portret je jasno dao do znanja Harryju i Meghan da se na njih u toj instituciji u budućnosti ne računa ozbiljno. Iz njihove perspektive, nakon tog trenutka više nije bilo povratka nazad", rekao je izvor.

Tabloid nagađa da će Harry i Meghan vrlo brzo početi potpisivati unosne marketinške ugovore i da njihov život na visokoj nozi nikad neće doći u pitanje. Navodno su u tajnosti prošle godine okupili jaki menadžerski tim u Hollywoodu kako bi bili spremni za zajedničku uspješnu poslovnu karijeru.

Veliki dio britanske javnosti je ogorčen na postupak Harryja i Meghan, pogotovo na nju - optužujući ju da je razorila kraljevsku obitelj. Jedan od najglasnijih je i poznati voditelj Piers Morgan, koji je na twitteru napisao:

"Ljudi kažu da sam prekritičan prema Meghan Markle - ali ona je odbacila svoju obitelj, odbacila svog oca, odbacila većinu svoju starih prijatelja, razdvojila Harryja od Williama i sada ga odvaja i od kraljevske obitelji."

Možda vas zanima Meghan se opet našla na meti kritika: "Jeste li ikada vidjeli kraljicu ili Kate da to rade? Tako neukusno" Rubrika Stars Stars

 Službenu vijest o tome kako napuštaju kraljevske dužnosti s pratiocima Harry i Meghan su podijelili putem službenog Instagram profila. "Nakon višemjesečnih razmišljanja i internih rasprava odlučili smo se ove godine za tranziciju u započinjanju nove progresivne uloge u ovoj instituciji. Namjeravamo odstupiti kao 'stariji članovi' Kraljevske obitelji i raditi na tome da postanemo financijski neovisni, a pritom nastavljamo u potpunosti podržavati Njezino Veličanstvo Kraljicu. Vašim se poticajima, naročito tijekom posljednjih nekoliko godina, osjećamo spremno za nove prilagodbe." - stoji u priopćenju.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":
 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0