Stars
Kraljica ne nosi odjeću određene boje

Kraljica Elizabeta nikada ne bi nosila odjeću jedne određene boje, možeš li pretpostaviti koje?

  • Kraljica očito ne voli mrzovoljan izgled
  • Međutim, u kraljevski ormar ne može ući odjeća baš svake boje 
  • I to iz vrlo uvjerljivog i ljubaznog razloga...

Žarko ružičasta, svijetlozelena ili sunčano žuta - kada je u pitanju boja njenog ormara, kraljica je sve, samo ne diskretna. Nijedan ton joj nije previše uočljiv, nijedna nijansa previše sjajna. Međutim, u kraljevski ormar ne može ući baš svaka boja. Dok je kraljevskoj pratnji obično sve dopušteno kod dvorskih krojača, postoji jedno vrlo jasno „Ne!“ od Njezine Visosti.

Robert Hardman, autor biografije „Our Queen“, smatra da je bež boja ni u kom slučaju ne prolazi za kraljicu Elizabetu II. „Meni omiljena njena izjava: 'Nikad ne mogu nositi bež jer tada nitko ne bi znao tko sam'“.

Možda vas zanima Čistačica kraljice Elizabete dijeli svoje najbolje savjete: usisavanje i korištenje izbjeljivača je zabranjeno! Rubrika Life&style Life&style

Oni koji nose bež boju ne privlače pažnju

I nije u potpunosti u krivu: naime, šareni kraljičini kostimi na javnim nastupima nisu samo hir vesele kraljice. Oni su prvenstveno sredstvo za postizanje cilja. Čak bi i posljednji obožavatelj u posljednjem redu trebao prepoznati kraljicu i bacio bi pogled - makar samo na vrh šešira – prema njoj. Jednostavna boja, poput bež boje, izgubila bi se u gomili i stoga je neprikladna. Međutim, to ne znači da je potpuno izbrisala tu boju iz svog modnog repertoara. Privatno je navodno nosi, što dokazuju rijetki snimci.

Usput, bež nije jedina boja u kojoj rijetko viđamo britansku kraljicu. Poglavarica britanske monarhije također nerado nosi crnu odjeću jer se ista prvenstveno koristi za prilike žalovanja.

Kraljica Elizabeta dobila je razne čudne poklone Možda vas zanima Ovo su apsolutno najčudniji pokloni koje je britanska kraljica Elizabeta dobila u svom životu Rubrika Life&style Life&style

Kate nikad ne nosi narančastu

Kraljica nije osobito mrzovoljna što se tiče jarkih boja, a vojvotkinja Kate je također preuzela od nje slabost prema šarenim bojama. Međutim, dok kraljica nosi čitav niz svijetlih tonova, vojvotkinja ne voli narančastu boju. Jednostavno nije veliki obožavatelj te boje i uvjerena je da narančasta na fotografijama ne izgleda posebno dobro, kažu. Usput, kažu da je šogorica Meghan, koja se također dosad nije fotografirala u narančastoj boji, istog mišljenja.

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    ko stara svraka