Stars

Kraljevske božićne čestitke podignule su prašinu, a ovo su najveće pikanterije...

Kraljevska obitelj posljednjih se godina proširila i pomladila, a svoje božićne čestitke sada dijele na Instagramu. Njihove čestitke ove su godine podigle dosta kraljevske prašine...

Camila i Charles, Kate i William te Meghan i Harry posljednjih dana objavljivali su svoje službene božićne čestitke koje javnost svake godine željno iščekuje. Kraljevska obitelj poslala je građanima Velike Britanije najljepše želje povodom blagdana, ali njihove čestitike podvrgnute su oštroj analizi budnog oka javnosti. Poklonici kraljevske obitelji zamjerili su čestitkama nekoliko stvari:

1. FOTOŠOPIRANA CAMILLA 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HRH Duke&Duchess of Cambridge (@hrh_duke_and_duchess_cambridge) on

Princ Charles i njegova supruga Camilla objavili su nedavno svoju božićnu čestitku u obliku fotografija na kojoj sretni par sjedi na drvenoj klupi, a Camilla je u istom oufitu koji je nosila za sedamdeseti rođendan svog supruga pa se pretpostavlja da je čestitka fotografirana baš tada. Vojvotkinja od Cornwalla nosi bijelu haljinu dizajnerice Fione Clare, a par se nježno drži za ruke. Kako dobar dio britanske javnosti i nije pretjerano naklonjen Camilli, brojni su im odmah zamjerili preveliku količinu photoshopa na fotografiji. Glasine su otišle toliko daleko da se oglasio i Terry Oboia, stručnjak za obradu fotografija, koji je izjavio da je slika obrađena ''suptilno'' te da su u photoshopu posvjetljeni Camillini podočnjaci te da su poravnani nabori na odjeći. Osim toga, boje su malo pojačane, ali sve ostalo nije obrađeno. 

2. MALI PRINC U KRIVIM HLAČAMA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Kate i William objavili su svoju čestitku. Na njoj se pojavljuju sa svojih troje djece, a maleni princ Louis prvi put nalazi se čestitci. Nama je čestitka stvarno prekrasna, topla i obiteljska fotografija. Ipak, poznavatelji dvorskih pravila i njima su našli zamjerke. Naime, najstarije dijete Kate i Williama, princ George, pojavljuje se na slici u dugim hlačama. A kraljevska pravila nalažu da prinčevi u svakoj prilici moraju nositi kraće hlače. Dakle, kakav propust! 

Možda vas zanima Meghan je sve totalno iznenadila na sinoćnjoj dodjeli modnih nagrada Rubrika Stars Stars

3. MEGHANINA SESTRA OPET U AKCIJI

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Princ Harry i Meghan Markle objavili su vlastitu čestitku u obliku nove slike s njihova vjenčanja u svibnju ove godine. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa slikani su s leđa tijekom večernje zabave u kući Frogmore. Mladi par promatra vatromete. Sve bi bilo u redu da se u igru opet nije upetljala Meghanina sestra Samantha. ''Zanimljivo da vojvotkinja i vojvoda od Sussexa imaju okrenuta leđa na slici. Jesu li ih okrenuli cijelom svijetu ili samo obiteljima Ragland i Markle? Otužno! Pravi božićni duh!'' - poručila je Meghanina sestra na Twitteru. Čini se da je nju duh Božića stvarno zaobišao.

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0