Stars
Korana Gvozdić

Korana Gvozdić objavila fotku sa sinčićem Oliverom i emotivnom posvetom nas raznježila

  • Korana Gvozdić i Ivan Šarić početkom travnja postali su ponosni roditelji malog Olivera
  • Viješću o rođenju mališana raznježili su svoje pratitelje mjesec i pol dana nakon njegovog rođenja
  • Mama Korana sada je objavila drugu fotografiju sinčića i dodatno potaknula emocije svojih pratitelja - obisala je kako su dramatični bili njihovi prvi tjedni provedeni u bolnici

Manekenka i bivša TV voditeljica Korna Gvozdić i njezin partner, komičar Ivan Šarić 13. travnja postali su roditelji dječaka kojem su nadjenuli ime Oliver. Vijest su sa svojim pratiteljima podijelili tek prije nekoliko dana, a oboje roditelja u svojim objavama dali su naslutiti da je mališan već od prvog dana dolaska na svijet borac kao i njegova mama.

Korana je sada svojom objavom i fotografijom malog Olivera dodatno raznježila svoje pratitelje. 

Korana Gvozić i Ivan Šarić Možda vas zanima Korana Gvozdić i Ivan Šarić postali su roditelji dječaka! U emotivnim objavama otkrili su i njegovo ime Rubrika Stars Stars

‘’On i ja. Bodrili smo i čekali jedan drugog. Prvo je on čekao mene da se oporavim, a onda sam ja čekala njega i zaklela se da bez njega neću izaći iz te zgrade. Slavili smo svaki tjedan kao da je rođendan, proslavili i naš prvi Majčin dan. I onda smo nakon pet tjedana i dva dana izašli ZAJEDNO! 20.05.2021 - on pajki, a ja rumena od suza, suza radosnica jer smo napokon zagrlili tatu'', napisala je Korana uz fotografiju dok s Oliverom u nosiljci pozira ispred Klinike za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb.

Očito su prvi tjedni nakon Oliverova rođenja bili prilično dramatični jer su ih mama i sin proveli u bolnici. Stoga su dodatno emotikonima srca Koranu su podržala i mnoga poznata lica s domaće scene poput Marijane Batinić, Anite Dujić, Maje Šuput, Lane Klingor Mihić, Lane Jurčević….

Kakav poljubac! Ovo je najromantičnija slika Ivana Šarića i Korane Gvozdić

‘’Baš lijepo što je na kraju sve dobro završilo… Neka vas sreća i zdravlje prate, vas I vašu obitelj’’, ‘’Čestitam, draga Korana, Puno sreće vam želim. Vrijedilo je čekati’’, ‘’Predivni’’, ‘’Bravo, hrabra mama i sin’’, ‘’Čestitam! Neka je živ i zdrav, a za sve ostalo će se roditelji pobrinuti’’, ‘’Predivno! Sada uživajte maksimalno znajući da je sve iza vas i da je najbolje krenulo’’, samo su neki od komentara pratitelja. 

Podsjetimo, sretni roditelji viješću o dolasku njihovog dječaka pohvalili su se mjesec i pol dana poslije njegovog rođenja na svojim Instagram profilima. . 

Korana Gvozdić dvije nepoznate cure iznenadila je rijetkom gestom, a oduševila je i dečka Ivana Šarića

''Kad sam došao na svijet nisam znao što me čeka, ali sam znao da ću biti voljen #zazauvijek! Borac od prvog daha, šarmer na prvi pogled, vrijedan maminog truda, vrijedan svake suze i osmijeha - OLIVER', napisala je prelijepa voditeljica na društvenoj mreži. 

Ivan je uz također uz fotografiju na kojoj se može vidjeti ruka malog Olivera uz ruke svojih roditelja napisao da je njegova Korana snažnija od svemira

Korana i Ivan svoju romansu započeli su 2012. godine. Zaruke su pale četiri godine kasnije u Grčkoj, a početkom godine na svojim Instagram profilima objavili su da će postati roditelji.

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0