Stars
Korana Gvozić i Ivan Šarić

Korana Gvozdić i Ivan Šarić postali su roditelji dječaka! U emotivnim objavama otkrili su i njegovo ime

  • Jedan od najdugovječnijih domaćih parova Korana Gvozdić i Ivan Šarić na svojim su Instagram profilima podijelili sretnu vijest – postali su roditelji dječaka
  • U emotivnim objavama roditelji su otkrili kako se mališan zove Oliver 
  • Komičar iz Zadra posebno je ponosan na svoju partnericu za koju je napisao da je jača od svemira

Manekenka i bivša TV voditeljica Korna Gvozdić i njezin partner komičar Ivan Šarić postali su roditelji dječaka kojem su nadjenuli ime Oliver. Mališan je svijet došao 13. travnja, a roditelji su ipak odlučili pričekati neko vrijeme prije nego što su sretnu vijest podijelili sa svojim pratiteljima. 

Možda vas zanima Korana Gvozdić i Ivan Šarić očekuju prvo dijete! Maja Šuput je svog sina već predbilježila za 'dejt' Rubrika Stars Stars

''Oliver. Ja, tata. Nemam puno za reći osim da je moja Korana snažnija od svemira", napisao je Ivan uz fotografiju na kojoj se uz njegovi Koranin dlan nalazi i ručica njihovog sina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Saric (@ivansaric)

O dolasku prinove oglasila se i Korana na svome Instagram profilu. 

''Kad sam došao na svijet nisam znao što me čeka, ali sam znao da ću biti voljen zauvijek. Borac od prvog daha, šarmer na prvi pogled, vrijedan maminog truda, vrijedan svake suze i osmijeha - Oliver. 13.04.2021.", napisala je Korana uz fotografiju.

Sretnom paru uslijedile su brojne čestitke, a među prvima su ih uputili Maja Šuput, Marko Grubnić, Marijana Batinić, Tarik Filipović, Zoran Šprajc, Slavko Sobin, Nives Ivanišević, Mirna Maras….

Kakav poljubac! Ovo je najromantičnija slika Ivana Šarića i Korane Gvozdić

‘’Čestitam! Dobrodošao, mali princ!!!’’, ‘’ A daj! Znači vi ste već mama i tata skoro mjesec i pol? Pa čestitam od srca!!’’,’’ Tako mi je drago da je sve prošlo super!! Poljubac šaljemo nas dvije’’, ‘’Čestitke od najvećeg srca’’ "Uživajte u svakom trenutku, u svakom dahu", "Bravo mama, dobrodošao, Oliver", samo su neke od brojnih pristiglih čestitki. 

Korana i Ivan započeli su svoju vezu 2012. godine, a zaručili su se četiri godine kasnije u Grčkoj. Par je upravno na Instagramu početkom veljače objavio da će postati roditelji…čestitamo roditeljima! 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0