Stars

Kopirat ćemo! Jelena Rozga zna sjajan trik koji podiže svaku jednostavnu modnu kombinaciju

  • Pjevačica Jelena Rozga se na medijskom predstavljanju nadolazećeg koncerta pojavila u efektnom crnom odijelu koje potpisuje modni dvojac eNVy room
  • Izraženi puf rukavi sakoa dodali su efektnost njezinom outfitu
  • U nastavku ti donosimo efektne komade kojima poput nje možeš podići jednostavnu crnu kombinaciju

Pjevačica Jelena Rozga večeras će nastupati na službenom otvorenju novog zagrebačkog noćnog kluba, a tim povodom pojavila se pred okupljenim predstavnicima medija. Za tu priliku 42-godišnjakinja je odjenula vrlo efektno odijelo koje potpisuje modni brend eNVy room. Premda je poznata Splićanka mnogima poznata po mikro haljinicama koje sjajno i ističu njezinu vitku figuru, primjetno je kako u posljednje vrijeme Jelena za javna događanja češće bira elegantna odijela.

Možda vas zanima Imaš li ga već? Jedan modni komad obilježit će ovu modnu zimu Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Crno odijelo iz nove kolekcije modnog dvojca Nikice Ivančevića i Vjeke Franetovića sastoji se od klasičnih hlača mrkva kroja te upečatljivog sakoa s predimenzioniranim rukavima. Uz popularne "puf rukave", svečani dojam poslovnom odijelu daje kombinacija materijala od koji je izrađen sam sako. Cjelokupan izgled pjevačica je upotpunila štiklama modne kuće Saint Laurent čija se cijena procjenjuje na nešto više od 6000 kuna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤🖤🖤 ( suit by @envyroom )

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragi moj @envyroom cestitam vam 15 rodjendan, obozavam vas ❤️

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Možda vas zanima Moraš je probati! Ova sarma s Adventa u Zagrebu apsolutni je hit! Rubrika Life&style Life&style

Trik je u puf rukavima!

Jelena je ovim modnim odabirom još jednom potvrdila kako je manje uistinu više. Također, svojom pojavom je još jednom dokazala kako odijela ne moraju nužno biti rezervirana samo za poslovni svijet već kako, ovisno o stilizaciji, mogu predstavljati i sjajan večernji komad. Ukoliko si i ti ljubiteljica jednostavnih, a efektnih modnih kombinacija otkrivamo ti na koje sakoe i bluze obavezno moraš baciti oko kako bi kreirala "outfit" sličan onom popularne pjevačice. Osnovu neka čine elegantne hlače dok se u gornjem dijelu poigraj s voluminoznim oblicima i komadima s naglašenim rukavima.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Bershka (299,90 kuna), Zara (399,90 kuna), Stradivarius (119,90 kuna)

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0