Stars

Kome je više nalik, slavnoj mami ili tati?

Violet Affleck pratila je mamu Jennifer Garner kad joj je nedavno dodjeljena zvijezda na holivudskoj Stazi slavnih. I moramo priznati kako je prekrasna curica

U svom desetogodišnjem braku koji su 2015. godine odlučili prekinuti, Jennifer Garner i Ben Affleck su dobili troje djece, 12- godišnju Violet, 9- godišnju Seraphinu Rose Elizabeth i 6- godišnjeg sina Samuela. Iako se s djecom rijetko pojavljuju u javnosti, ova prigoda je bila ipak nešto posebno.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Ne možemo ne primijetiti kako, što je starija, Violet sve više  nalikuje svojoj prekrasnoj majci, ali ima i neke crte lica na svog tatu Bena. Na Stazi slavnih se pojavila u jednostavnoj bijeloj haljini s blagim valovima u kosi i naočalama s prozirnim okvirom. 

Možda vas zanima Meghan Markle vs. Jennifer Garner: Tko bolje nosi istu plavu haljinu? Rubrika Stars Stars

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Jennifer se često moglo vidjeti kako djecu prati u školu i na sportske aktivnosti, te je očito koliko je povezana s djecom, a koliko želi i da njihov odnos s ocem bude što bolji, pokazala je prije neki dan, kada je po Bena, liječenog alkoholičara, došla nakon što je posrnuo i cijeli vikend proveo s Playboyevom zečicom uz litre alkohola. Njezini bliski prijatelji kažu da unatoč svemu što joj je bivši suprug priuštio, ona mu neumorno pomaže jer jedino želi da on bude što je moguće bolji tata njihovoj djeci. 

Photo: miss7/Getty Images

Komentari 0