Stars

Kojim slavnim brakovima je presudilo ljeto 2018.?

Ovo ljeto su nas iznenadili razvodi domaćih, ali i stranih zvijezda. Iako možemo samo nagađati o razlozima, lista razvoda postaje sve duža

Objava o razvodu braka koja nas je iznenadila je ona producentice, scenaristice i glumice Jelene Veljače i glumca Dražena Čučeka. Često smo na društvenim mrežama mogli vidjeti slike obiteljske idile, pa nas je ova vijest začudila. Kako piše časopis Story, za koji je par potvrdio svoj razvod, Jelena i Dražen već neko vrijeme žive odvojeno, ali i dalje se zajedno brinu o dvogodišnjoj kćerkici Leni. Njihova ljubavna priča je započela kad su radili na kazališnoj predstavi ''Prava stvar'', a vezu su okrunili brakom u rujnu 2015. godine. 

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Da je došao kraj braka nogometaša Nikole Pokrivača i njegove supruge Katarine mediji zasad samo nagađaju. Par koji je u braku od 2014. godine i ima trogodišnju kćerkicu Niku navodno ne živi više pod istim krovom. Iako su skupa prošli kroz Nikolin oporavak od teške bolesti izgleda da par nije uspio prebroditi bračne probleme. 

Ni manekenka i studentica Mia Franić (24) i poduzetnik Dragan Jurilj (48) nisu mogli sakriti vijest da su se razveli prije mjesec dana. Par koji je svoju vezu vrlo brzo okrunio brakom na ceremoniji u Maroku, razišao se nakon godinu dana i četiri mjeseca braka. Mia i njezin sad već bivši suprug, 24 godina stariji Dragan, ničim nisu odavali dojam kako u njihovom braku više ne vlada idila. 

 

A post shared by @miss.mia.franic on

A ni stranim zvijezdama ovo ljeto ne cvjetaju ruže u braku.  Objavljeno je tako da je brak poznate glumice Nie Vardalos i njezinog supruga Iana Gomeza došao kraju nakon gotovo 24 godine. Glumica koju pamtimo iz filma ''Moje grčko vjenčanje'' kao razlog rastave je navela nepomirljive razlike. 

 

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos) on

Ni poznata novinarka i televizijska voditeljica Christiane Amanpour nije uspjela očuvati brak sa suprugom Jamie Rubinom. U braku su bili 20 godina, a zajedno imaju i 18-godišnjeg sina Dariusa. Kako je Christiane izjavila, razvod je sporazuman te će ostati prijatelji. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Možda vas zanima Brakovi slavnih koji su trajali manje od godinu dana Rubrika Stars Stars

Pjevačica Cheryl i pjevač Liam Payne objavili su da su prekinuli svoju vezu koja je počela 2015. godine. Par ima jednogodišnjeg sina kojem su dali ime Bear. U službenoj objavi su naveli kako su jako tužni zbog prekida, ali da je sin njihov svijet te su iz tog razloga zamolili za privatnost. 

 

A post shared by Cheryl (@cherylofficial) on

 

Photo: MISS7/PIXSELL
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luka

    Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoć moj se ... prikaži još!