Stars

Brakovi slavnih koji su trajali manje od godinu dana

Ovi su brakovi trajali toliko kratko da ih se najvjerojatnije ni sami parovi više ne sjećaju...

Ako ti je Britney Spears odmah pala na pamet, na pravom si mjestu! Rekorderka među slavnima poništila je svoj brak nakon samo 55 sati, ali danas donosimo još 8 poznatih parova iz svijeta showbizza za koje sigurno nisi znala koliko su (kratko) bili u braku...

Nicky Hilton i Todd Meister: 6 tjedana

Većina ljudi bi sigurno pomislila kako je Paris ona sestra koja bi se "bez razmišljanja udala u Vegasu", ali zapravo - to je Nicky. Za menadžera Todda Meistera udala se u kapelici u Las Vegasu, a sestra Paris bila joj je kuma. On je nosio traperice, a ona plavu mini haljinu. Nakon nekoliko mjeseci njihova veza na daljinu više nije funkcionirala i poništili su brak. Nakon njega, Nicky se udala za Jamesa Rothschilda, člana jedne od najbogatijih obitelji na svijetu.

 | Autor: Getty Images Getty Images Todd Meister, Nicky Hilton i Paris Hilton (2004.)

Drew Barrymore i Jeremy Thomas: 2 mjeseca 

Drew iza sebe ima dosta burnu prošlost, a Jeremy Thomas je dio nje. Upoznali su se u noćnom klubu u kojem je on bio konobar. 19-godišnja Drew, nakon samo 6 tjedana veze, zaprosila je Jeremyja u jednoj uličici u Hollywoodu. Tri sata kasnije vjenčao ih je lokalni matičar... Dva mjeseca kasnije par se razveo, a u međuvremenu uopće nisu ni živjeli zajedno. Nakon Jeremyja, Drew se udavala i razvodila još dva puta.

 | Autor: Getty Images Getty Images Jeremy Thomas i Drew Barrymore (1994.)

Milla Jovovich i Shawn Andrews: 2 mjeseca

Brojni tinejdžeri rade lude stvari poput markiranja i kašnjenja kući... Oni najluđi pobjegnu u Vegas i vjenčaju se. Upravo to je napravila tada 16-godišnja glumica i model Milla Jovovich. Udala se za svojeg tadašnjeg kolegu iz serije Dazed & Confused, Shawna Andrewsa. Brak je trajao toliko kratko da uopće ne postoje njihove zajedničke fotografije, a godinama kasnije, u jednom intervjuu Milla je rekla kako je to učinila iz prkosa mami. Mami koja je i inzistirala na poništenju braka...
 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Mlada Mila i njezina mama Galina (1988.)

Kim Kardashian i Kris Humphries: 72 dana

Budimo iskreni: znali smo da je ovaj brak osuđen na propast od prve sekunde. Do dan danas postoje spekulacije o tome je li ovaj brak bio način za podizanje gledanosti reality showa Kardashianki ili samo velika glupost. U svakom slučaju cijela drama je zauvijek ostala zabilježena u jednoj od sezoni njihovog showa, a uplakano lice Kim i dalje je meme koji ne možemo zaboraviti.

 | Autor: Getty Images Getty Images Kris Humphries i Kim Kardashian (2011.)

Aaliyah i R. Kelly: 3 mjeseca

Prije njezine tragične smrti u avionskoj nesreći, pojavile su se glasine oko tajnog i maloljetnog vjenčanja R&B princeze i repera R.Kellyja. Priča je išla ovako: ona je imala samo 15 godina, a on 27; zbog čega je brak (ako uopće postoji) nevaljan. Navodno su ga poništili njeni roditelji tri mjeseca kasnije. U prosincu 2004. Vibe Magazine objavio je dokument koji je navodno kopija njihovog vjenčanog lista, ali kako Aaliyah nije ovdje da nam razjasni urbani mit oko njihovog braka - izgleda da nikad nećemo saznati istinu. U intervjuu za GQ 2016. godine, R.Kelly je rekao da nikada neće javno pričati o pokojnoj Aaliyah iz čistog poštovanja prema njenoj obitelji. 

Colin Farrell i Amelia Warner: 4 mjeseca

Nema baš informacija o tome koliko su točno bili u braku, ali cijela veza od početka do kraja nije trajala ni godinu dana. Vjenčali su se na Tahitiju, ali veza se ubrzo raspala. Kasnije su oboje izjavili kako njihov brak nije čak bio ni valjan. Colin je čak imao i “Millie” tetovažu na vjenčanom prstenu, ali ju je s godinama uklonio. Nikada se nije ponovno ženio, a Amelia je sada sretno udana za Jamieja Dornana. Da, to je onaj koji je glumio Christiana Greya u 50 nijansi sive!

 | Autor: Getty Images Getty Images Amelia Warner i Colin Farrell (2001.)

Bradley Cooper i Jennifer Esposito: 4 mjeseca

Prije nego što je Bradley postao planetarno poznat, zapravo je bio samo bolja polovica glumice Jennifer Esposito. Par je godinu dana bio u vezi prije nego što su stupili u brak, a samo 4 mjeseca kasnije rastali su se i nikada javno otkrili razlog rastanka. Bradley je danas u sretnoj vezi sa ruskim topmodelom Irinom Shayk s kojom je prije godinu dana dobio djevojčicu Leu De Seine. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Jennifer Esposito i Bradley Cooper (2006.)

Eminem i Kim Mathers: 4 mjeseca

Mnogi reperi su u dugim i sretnim brakovima: Snoop Dogg je u braku 20 godina, Dr. Dre 21. godinu, a Ice Cube čak 25. Eminem nije jedan od njih. Upoznao je Kim Mathers kada je imao samo 15 godina. Bili su mladi i zaljubljeni, a njihova veza bila je turbulentna. Dva puta su se ženili i u međuvremenu dobili kćer Hailie Jade. Kim je bila velika inspiracija Eminemovom albumu Marshall Mathers koji ga je na kraju krajeva i - proslavio!

 | Autor: Getty Images Getty Images Kim i Eminem (2000.)

Photo: Getty Images

Komentari 0