Stars 29. svibnja 2019.

Koja promjena! Fotografije mlađe kćeri Baracka Obame, Sashe, zbilja su iznenađujuće

Profimedia/Instagram.
  • Na Twitteru su osvanule fotografije danas 17- godišnje Sashe Obame uoči maturalne večeri
  • Na fotografijama pozira u crnoj haljini s prorezom na bretele s decentnim nakitom u društvu svog pratioca
  • Sasha i njezina starija sestra Malia rijetko se pojavljuju u javnosti, no moramo priznati kako su izrasle u predivne djevojke

Vrijeme je maturalnih zabava ne samo u Hrvatskoj, već i u Americi, a jedna je tamošnja maturantica izazvala veliku pozornost javnosti. Riječ je o 17-godišnjoj Sashi Obami, mlađoj kćeri bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame i njegove supruge Michelle, čije fotografije već neko vrijeme nemamo priliku viđati onako često kao u vrijeme dok je bila predsjednička kći.   

Danas lijepa mlada djevojka pozira u dugoj crnoj haljini na bretele s visokim prorezom na lijevoj nozi, a od dodataka ima decentan nakit i crne natikače s dvije trake na ristu. Pozirala je u društvu Chrisa Miltona, piše Celebitchy, a njegov rođak je objavio slike na Twitteru, no objava je vrlo brzo uklonjena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Obama & Her Family (@theobamafamily44) on

Na zabavi uoči maturalne zabave nije bilo Baracka, no bila je Sashina mama Michelle te starija sestra Malia (20) s kojom je maturantica pozirala.

Možda vas zanima... Ako sada počneš raditi ovih 6 stvari za svoju kožu, estetski kirurg ti neće biti potreban Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Divah Filez (@divah_filez) on

Je li momak u pratnji Sashin dečko ili samo prijatelj još uvijek ne znamo, no ono što se zna da će Sasha najesen krenuti na fakultet. Javnosti nije poznat njezin izbor, ali postoji mogućnost da će se pridružiti starijoj sestri na prestižnom sveučilištu Harvard, premda se šuška kako će konačan izbor biti Sveučilište Michigan.  

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Javnost je ostala zapanjena da je prošlo već više od 10 godina od slika male Sashe u pratnji tate te koliko su Barackove kćeri brzo odrasle i pretvorile se u prave ljepotice. 

 | Autor: screenshot/twitter screenshot/twitter

 

Komentari 0