Stars

Kim i Kanye dobili treće dijete

Najpoznatija reality obitelj dobila je još jednog člana

Ona je stigla! Kanye i ja sretni smo što možemo objaviti rođenje naše zdrave, prekrasne djevojčice. Neopisivo smo zahvalni našoj surogat majci koja je ostvarila naše snove s ovim najvećim darom kojeg netko može darovati. Zahvaljujemo i našim predivnim doktorima i sestrama na njihovoj njezi. North i Saint posebno su uzbuđeni što su dobili sestru! Voli vas Kim Kardashian West – stoji u objavi najpoznatije reality zvijezde koja je ovu sretnu vijest objavila na službenoj stranici.

Nije bila tajna kako su Kim i Kanye odlučili proširiti svoju obitelj, a zbog zdravstvenih su problema koje je ona imala u prve dvije trudnoće odlučili potražiti surogat majku koja im je jučer na svijet donijela njihovo treće dijete, malenu djevojčicu.

 

Total eclipse of the heart

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Sretni su roditelji bili uz surogat majku u bolnci za vrijeme poroda, a upravo je mama Kim prva primila svoju kći u zagrljaj kako bi ostvarila vezu sa bebom. Uz nju su bile i mama Kris te sestre Khloe i Kourtney.

Iako su u tajnosti držali sve detalje oko surogat majke, Kim je često govorila o tom, za nju, stresnom procesu. 

- Svi koji  kažu i misle da je to jednostavno, totalno su u krivu. Ja mislim da je ovo puno teži način jer nemaš nikakvu kontrolu. Znate, izaberete nekoga kome apsolutno vjerujete i s kime imate dobar odnos, ali s obzirom da sam imala mogućnost nositi svoje dvoje djece, a ovo dijete ne...to mi je teško! – izjavila je prije poroda Kim za strane medije.

 | Autor: Instagram Instagram
No tim je njezinim brigama došao kraj, jer je napokon u naručje primila svoje treće dijete, zdravu djevojčicu čije ime Kim i Kanye za sada još kriju.

 

Photo: Instagram

Komentari 0