Stars
Glumica Michelle Williams i kći Matilda Ledger

Kći pokojnog Heatha Ledgera već ima 16 i želi se vratiti u Australiju kako bi bila s očevom obitelji

  • Vijest o iznenadnoj smrti tada 29-godišnjeg glumca Heatha Ledgera  šokirala nas je u siječnju 2008. godine
  • Glumac je tada bio u vezi s glumicom Michelle Williams s kojom je imao dvogodišnju kćerku Matildu
  • Danas 16-godišnja Matilda, koja živi s mamom u New Yorku, želi otputovati u Perth kako bi provela vrijeme s očevom obitelji

22. siječnja 2008. godine svijet je šokirala vijest o iznenadnoj smrti mladog holivudskog glumca Heath Ledgera. Za jednog mladog glumca, Ledger je iza sebe imao mnoštvo filmova i uloga od kojih se najviše istaknuo u filmu Brokeback Mountain za koji je bio nominiran za Oscara za najbolju mušku ulogu. Kipić tada nije osvojio, međutim Oscara je posthumno osvojio za najbolju sporednu mušku ulogu za ulogu Jokera u "Mračnom vitezu".

10 ekstremnih dijeta koje su glumci morali odraditi kako bi se pripremili za ulogu

Heath Ledger 2004. | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Glumcu se predviđala velika karijera, međutim sve je prerano završilo hladnog siječanjskog dana u njegovom apartmanu u New Yorku gdje se predozirao tabletama. Mnogo se spekuliralo o tome je li se radilo o slučajnoj smrti ili samoubojstvu, no službena verzija je kako glumac sklon depresijama nije znao da je zabranjeno kombinirati antidepresiva s lijekovima protiv bolova, što je u konačnici  dovelo do srčanog udara.

Velika tragedija za glumca, njegovu obitelj, no ponajviše za tada dvogodišnju kćerkicu Matildu koju je imao iz veze s glumicom Michelle Williams, s kojom je bio u vezi od 2004. do 2007. godine. Matilda danas ima 16 godina i neodoljivo izgledom podsjeća na pokojnog oca. 

Glumica Michelle Williams i kći Matilda Ledger | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Osim fizičke sličnosti, Heathov otac Kim je još ranije za The Project otkrio da Matilda prenosi njegovu ostavštinu i svojom osobnošću.

"Ona ima ogroman broj njegovih manira. Vrlo je radoznala, ima njegovu energiju, jer Heath nikad nije spavao s dvije godine, a Matilda je takva'.  Matilda zna kako joj je otac preminuo, kao i koliko ju je volio, jednako kao i njegova obitelj. Naime, Ledger je navodno, dvije godine prije rođenja Matilde, potpisao oporuku u kojoj u slučaju smrti ostavlja sve roditeljima i sestri. No, nakon što je umro, njegov otac i obitelj odlučili su sve dati njegovoj kćeri.

Matilda i Michelle živjele su prilično privatan živt jer ju je Michelle htjela zaštiti od javnosti. Danas Michelel ima 16 godina i može donositi svoje odluke, a jedna od posljednjih je kako želi otputovati u Perth, Australiju u posjetu očevoj obitelji. 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0