Stars
Brooke Shields

Kći glumice Brooke Shields na maturalnoj večeri se pojavila u majčinoj haljini staroj 23 godine

  • Starija kći glumice Brooke Shields pohodila je maturalnu večer, a za tu priliku je posudila haljinu iz majčina ormara
  • Osamnaestogodišnja Rowan Francis je zasjala u crvenoj haljini koju je njena majka nosila 1998. godine na dodjeli Zlatnih globusa
  • Glumica nije skrivala ponos, a fotografijama s ove posebne večeri pohvalila se na društvenim mrežama

Starija kći američke glumice Brooke Shields za svoju je maturalnu večeru odjenula specijalnu opravu. Osamnaestogodišnja Rowan Francis Henchy zasjala je u dugoj crvenoj haljini bez naramenica, a istu je prije 23 godine nosila njezina majka.

Brooke je haljinu s pripadajućim šalom izvorno odjenula za dodjelu Zlatnih Globusa 1998. godine. Tada je bila nominirana za najbolju glumicu u seriji "Odjednom Susan", no nagrada je ipak otišla u ruke Allie McBeal, odnosno glumice Caliste Flockhart.

Možda vas zanima Napustile su dobro plaćeni posao i pokrenule svoj - pogledaj što sada rade Rubrika Life&style Life&style

"Mislila sam da je bila posebna noć kada sam bila nominirana za Zlatni globus i nosila ovu haljinu na dodjeli 1998. godine, ali ništa me nije pripremilo na to da vidim vlastitu kćer kako je nosi na maturalnu. Ponosna sam majka", istaknula je glumica na svom Instagramu uz objavu zajedničku fotografiju s kćeri.

U komentarima su se redali komplimenti vezani uz izgled mlade djevojke, ali i njezinu odluku da za svoj veliki dan "reciklira" majčinu haljinu. Ova gesta je posebno dirnula glumicu Debru Messing koja je u komentarima istaknula sljedeće: "Ovo je tako posebno! Sjećam se tebe u ovoj haljini! A sada tvoja prekrasna kćer dobiva priliku stvarati vlastite uspomene u njoj".

Prezabavno! Courtney Cox usporedila je slike svoje 15-godišnje kćeri i sebe u istoj dobi

Rowan Francis Henchy i Brooke Shields | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili Rowan Francis Henchy i Brooke Shields

Možda vas zanima Kako izgledaju kćeri Brooke Shields i koja je nasljedila maminu ljepotu? Rubrika Stars Stars

Podsjetimo, kćeri Rowan Francis i Grier Hammond glumica je dobila u braku sa scenaristom Chrisom Henchyjem. Hrabro je javno progovorila o svim izazovima s kojima se susrela kao majka, posebice postporođajnom depresijom. Danas ističe kako je vrlo ponosna na sve što je prošla i što su mračni dani iza nje.

Photo: Ian West/Press Association/PIXSELL

Komentari 0