Stars

Kate Moss zabrinuta zbog sestre koja objavljuje gole fotke dok je na odvikavanju od kokaina

  • Supermodel Kate Moss ima nešto mlađu (24) i nešto nepoznatiju polusestru Lottie Moss 
  • Lottie se, baš kao slavna sestra, rano počela baviti manekenstvom nakon što je s 13 godina zapažena u Kateinom društvu. Na žalost, radi sklonosti alkoholu i drogama nikada nije postigla veće uspjehe
  • Danas zarađuje objavljivanjem golih fotki na Only Fansu, a trenutno se nalazi na odvikavanju od kokaina. Evo što o tome misli Kate

Kate Moss je jedna od najpoznatijih supermodela koji su ikada kročili svjetskim modnim pistama. No, osim po modnim revijama, naslovnicama, kampanjama i videospotovima koje je krasila, Kate je poznata i po nekim manje laskavim titulama. "Cocaine Kate" i "The Tank" samo su neki od njih koje je dobila ranih dvijetisućitih radi toga što je često uživala kokain i znala popiti enormne količine votke. Da, Kate nikada nije bila poznata kao jedna od "good girls", međutim reputacija divlje djevojke sklone partijanju i lošim dečkima samo je pridonijela njenom rock'n'roll imidžu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @spkledg

Lottie - mlađa, no jednako neobuzdana sestra

Čini se kako njena mlađa sestra, Lottie (24), već neko vrijeme pokušava dostići nekadašnju reputaciju starije sestre. Lottie Moss, Kateina polusestra s kojom ima zajedničkog oca, rođena je 1998. godine - u vrijeme kada je Kate već postigla svjetsku slavu. Iako je pokušala krenuti Ketinim stopama, te je i sama bila model za Kalvina Cleina, 24-godišnja Lottie nikada nije postigla veću slavu u ovome poslu, a 2021. je najavila da će prodavati golišave fotografije na OnlyFansu.

Sliči li ti ona svojoj preslavnoj sestri?

Iako nije uspjela ostvariti svjetsku karijeru, čini se kako je Lottie odlučila dostići slavniju sestru po njenom partijanju. Naime, 24-godišnjakinja je trenutno u klinici za odvikavanje od ovisnosti, točnije kokaina. Dosadu, čini se, ubija objavljujući svoje pretežno gole fotke i sprdajući se na račun svoje ovisnosti. 

Aktivna je na društvenoj mreži TikTok gdje je objavila video s natpisom: "Kad me ljudi pitaju zašto sam na odvikavanju", gdje koristi nečiji tuđi glas koji kaže "Imam zbilja lošu ovisnost o kokainu". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo)

The Post prenosi da je Kate, koja je prestala je tulumariti nakon što joj je prijateljica umrla od srčanog udara prije tri godine, izgubila razumijevanje prema Lottie, nakon što se dugo uzrujavala radi onoga što joj mlađa sestra radi sa svojom karijerom i životom općenito. Kateina kćerka, Lilla, također je uspješna manekenka te je potpisala ugovor s maminom agencijom za modele.  Ona ima još teži odnos s novom crnom ovcom obitelji te, navodno, ne želi imati nikakve veze s njom. 

Možda vas zanima Djeca supermodela: gdje su, što rade i jesu li nalik majkama potomci najljepših žena svijeta Rubrika Life&style Life&style

PageSix piše kako Lilla ne želi ugroziti vlastitu uzlaznu manekensku karijeru otkako je novo lice Fendija i model Marca Jacobsa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

Kada se dogodio lockdown, Kate se sažalila nad Lotti i pokušala se pobrinuti za nju te ju je pozvala da živi s njom i Lillom. Izvori bliski obitelji kažu kako su se neko vrijeme dobro slagale, ali su se žestoko posvađale jer je Kate bila frustrirana s Lottie koja čitavo vrijeme objavljuje gole fotke i po cijele dane pije. Čini se kako Kate, koja je lude noći u londonskim klubovima zamijenila pravljenjem domaće marmelade i ranim odlaskom na spavanje, više ne odgovara životni stil koji je i sama do nedavno vodila.

Photo: screenshot instagram

Komentari 0