Stars

Kate Middleton se trećeg dana jubileja odlučila za upečatljivu boju, a pažnju je ukrala i princeza Charlotte

  • Trećeg dana proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete II. vojvotkinja Kate Middleton izgledala je izuzetno elegantno u društvu supruga i dvoje starije djece
  • Kate je nosila dugački, žarki kaput crvene nijanse koja je slična nijansi crvene boje na velškoj zastavi
  • Dok je kraljica proslavu pratila preko televizije, ispred palače se okupila kraljevska obitelj, a pažnju je osim Kate ukrala i princeza Charlotte u mornarskom kaputu Amaia

Na trećem danu proslave kraljičina platinasta jubileja vojvotkinja Kate Middleton izgledala je jako elegantno u društvu supruga princa Williama i dvoje starije djece, sedmogodišnjom Charlotte i njenim godinu dana starijim bratom Georgeom. Vojvotkinja od Cambridgea nosila je dugački, žarki kaput crvene nijanse koju sigurno nije slučajno odabrala. Naime, slična nijansa crvene je i boja na velškoj zastavi.

Platinasti jubilej kraljice Elizabete II. Možda vas zanima Kraljevske dame su blistale, ali bijela elegancija Meghan Markle oduzimala je dah Rubrika Moda Moda

Elegantna Kate kaput je sparila s crnim štiklama i minijaturnom crnom torbicom brenda DeMellier Nano Montreal od 295 funti (2584,00 kn). Kosu je nosila podignutu u visoki rep čime je istaknula zlatne naušnice velškog brenda nakita Spells of Love. 

 | Autor: Pixsell Pixsell

Vojvotkinja i princ pojavili su se u društvu dvoje starije djece koja su se sramežljivo pogledavala dok su ih roditelji poticali da se rukuju i predstave uglednicima. Vjeruje se da je ovo prvi službeni kraljevski posjet Georgea i Charlotte. Njihovo pojavljivanje u Walesu naglašava jedan od važnih ciljeva jubilarnog vikenda — ne samo proslavu kraljičine 70-godišnje vladavine, već i naglašavanje budućnosti i sukcesije monarhije. U Georgeu i Williamu Velika Britanija ima dva buduća kralja.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Nedostajao je jedino princ Louis koji je ukrao show kada se pojavio na balkonu Buckinghamske palače sa svojom obitelji i kraljicom nakon ceremonije Trooping the Color u četvrtak, no koji je vjerojatno premlad za današnji događaj i upoznavanje.

Ljubavna priča kraljice Elizabete II. i princa Philipa: Kraljevski par u braku je bio sedam desetljeća

I dok je Louis prije neki dan bio u središtu pažnje, danas je to svakako učinila neodoljiva princeza Charlotte koja je bila preslatka u svom mornarskom kaputu Amaia tijekom svog prvog pojavljivanja u dvorcu Cardiff. Isti kaputić, vrijedan 140 funti već je nosila na komemoraciji princa Philipa u ožujku ove godine.

Obitelj je upoznala izvođače i ekipu uključenu u poseban koncert za proslavu platinastog jubileja koji se održavao unutar dvorca, uključujući Bonnie Tyler i Owaina Wynna Evansa, a kako kraljica danas proslavu prati iz svoga doma, njene uobičajene dužnosti domaćina preuzet će princ William.

Photo: Pixsell

Komentari 0