Stars

Kate Middleton još više posvijetlila kosu - hoće li na kraju postati plavuša?

  • Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton u posljednje vrijeme u javnosti se pojavljuje sa svjetlijom kosom od one na koju smo navikli
  • Početkom rujna, kad je dopratila djecu u školu, javnost je mogla primjetiti kako je njezina kosa boje meda
  • Na novim slikama se može primijetiti kako Kate ima najsvjetliju kosu do sada viđenu

Članica kraljevske obitelji, Kate Middleton (37) poznata je po svojim tamosmeđim uvojcima koji u svakoj prilici izgledaju savršeno. No, kad je početkom rujna dopratila svoju djecu, princezu Charlotte i princa Georgea u školu, mnogi su primjetili kako je svoju tamnu kosu skratila te posvijetlila. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Kate uz ovaj kućni recept njeguje kosu dan prije važnih događaja kako bi joj frizura dulje trajala i blistala Rubrika Stars Stars

Kate se jučer pojavila u Prirodoslovnom muzeju u Londonu te je odmah osvojila javnost svojom modnom kombinacijom. Odabrala je maslinasto zelene široke hlače te ljubičastu dolčevitu koja se izvrsno slagala sa ljubičastom Chanel torbom, koju nam je prvi put pokazala 2017. godine te cipelama na petu.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Znači, zato Kate uspijeva izdržati u štiklama cijeli dan Rubrika Stars Stars

No ono što je javnost posebni primijetila je njezina kosa, koja je još svijetlija nego prije mjesec dana. Na kosu boje meda, stavila je nekoliko plavih pramenova te je sada njezina kosa najsvijetlija do sada. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Znaš li da špagete zapravo cijelo vrijeme pripremaš s krivim umakom?! Rubrika Život Život

Vojvotkinja se ovoj nijasni postepeno približavala posljednjih nekoliko mjeseci, dodajući plave pramenove. Iako je poznata po svojoj tamnoj kosi, moramo priznati kako joj nova boja savršeno pristaje te je pravo jesensko osvježenje.

 
Photo: profimedia

Komentari 0