Stars

Izgleda da karijera Johnnyja Deppa nakon nakon tri godine suđenja i pauze nije mrtva: angažirao ga je Dior

  • Johnny Depp potpisao je novi višegodišnji sedmeroznamenkasti ugovor s Diorom 
  • Nakon što je napokon okončana sudska bitka protv njegove bivše supruge Amber Heard, Johnny Depp ponovno je zaštitno lice Diorovog Sauvagea, parfema čiji je ambasador bio još od 2015. godine
  • Osim ugovora s legendarnom kućom, glumac već radi na novom filmu čije su prve slike ugledale svjetlo dana

Kako prenosi Insider, Johnny Depp upravo je potpisao sedmeroznamenkasti višegodišnji ugovor s Diorom kako bi nastavio svoju ulogu zaštitnog lica parfema Sauvage, nakon što je u lipnju napokon okončana sudska bitka s bivšom suprugom Amber Heard. Glumac koji je bio ambasador Diora od 2015. godine, u mini filmu za promociju Sauvagea pojavio se bio i 2019. 

U ponedjeljak su 59-godišnji glumac i Dior Beauty podijelili prvu objavu povodom suradnje s naslovom ‘Neustrašiv, ali čovjek, baš poput Sauvagea’. Na crno-bijelim fotografijama koje je snimio fotograf Greg Williams, Johnny Depp se može vidjeti kako svira gitaru iza pozornice u dvorani Olympia u Parizu uoči nastupa sa svojim bendom.

Možda vas zanima Diorov parfem Sauvage postao je najprodavaniji miris na svijetu Rubrika Beauty Beauty

Druga objava podijeljena u utorak prikazuje bocu Sauvagea pored Johnnyjeve gitare, uz što je Dior Beauty uključio Deppov citat o tome kako mu miris budi sjećanja. Treća i posljednja objava u nizu prikazuje video intervju s Johnnyjem iza pozornice tijekom kojeg kaže koliko je za njega značajno nastupati u pariškoj dvorani Olympia, budući je upravo tamo vidio nastup također bivše supruge Vanesse Paradis te vodio svoju djecu da vide Boba Dylana.

Fotografije i video materijali, uključujući i Johnnyjevu glazbu, navodno će se koristiti u novoj Dirorovoj kampanji, a ovo je tek prvi od velikih projekata koji su mu zbog sudske bitke bili na čekanju. 

Možda vas zanima Prodaje se bivši penthouse Johhnyja Deppa i Amber Heard, evo gdje su živjeli zaraćeni bivši supružnici Rubrika Life&style Life&style

Nakon tri godine pauze, Johnny se napokon vratio i snimanju filmova pa su tako WhyNotProductions i France Télévisions predstavili Johnnyja u ulozi kralja Luja XV. kojega glumi u nadolazećoj drami ‘Jeanne du Barry’ francuske redateljice Maïwenn koja bi trebala i glumiti glavnu junakinju - posljednju kraljevsku ljubavnicu francuskog kralja Jeanne du Barry koja je rođena u siromaštvu, ali se uspjela popeti na društvenoj ljestvici koristeći svoju inteligenciju te je tako postala omiljena družica Louisa XV.

Snimanje je počelo prošlog mjeseca na više lokacija u Francuskoj, uključujući Versailles i Pariz, a u filmu će glumiti i Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud, Noémie Lvovsky, Pascal Greggory i India Hair.

Photo: Dior

Komentari 0