Stars

Kao da je na Oscaru: i Severina je odjenula ružičastu toaletu. A pao je i poljubac s Igorom

  • Severina i Igor Kojić sinoć su bili na premijeri filma ''Posljednji Srbin u Hrvatskoj''
  • Severina je odjenula roza haljinu Alessandre Rich koju je već prije nosila
  • Severina i Igor činili su se jako zaljubljeni
Možda vas zanima Severina zna kako DOSLOVNO blistati. A na cipelama bi joj pozavidjela i Pepeljuga Rubrika Stars Stars

Sinoć se u Zagrebu održala premijera filma ''Posljednji Srbin u Hrvatskoj''. Na premijeru ovog filma čekalo se dugo jer se već neko vrijeme zna da je u njemu zaigrala Severina sa svojim suprugom Igorom Kojićem. Slavna pjevačica našla se u ulozi, kako je sama rekla, talijanske aktivistice za ljudska prava zombija, a njen muž zaigrao je zombija na kojem provode eksperimente.   | Autor: miss7/Marko Prpić/ Pixsell miss7/Marko Prpić/ Pixsell Severina se na premijeri pojavila u dugoj ružičastoj haljini kojom dominira kristalno srce koje se nalazi na struku. Ovu haljinu Seve je već nosila na proslavi Nove godine na Maldivima, a sada je popratila oskarovski trend ružičastih haljina za crvene tepihe. Riječ je o haljini dizajnerice Alessandre Rich čija se cijena penje do vrtoglavih 16.600 kn. Ovaj Severinin look već je iskopirala Jelena Karleuša. Severina je haljinu dodatno začinila Aquazzura ružičasto-crvenim štiklama s remenčićem oko gležnja. Cipele više nisu dostupne u prodaji, ali color block model bio je jako popularan prije nekoliko sezona.  Osim toga, popratila je i trend prozirnih torbica. Njena PVC torbice je brenda Valentino Garavani i njena je cijena oko 12.500 kn. Pjevačica je ovoj torbici prilično privržena jer ju je u posljednje vrijeme uistinu često nosila, a model se trenutno više ne može pronaći u prodaji.  | Autor: miss7/Marko Prpić/ Pixsell miss7/Marko Prpić/ Pixsell Seve je raspustila kosu i odlučila se za nježan make up s ružičastim ružem u prvom planu. Ovaj mladenački look prilično je osvježio dobro raspoloženu pjevačicu. 

Možda vas zanima Severina svoj luksuzni casual outfit začinila čizmama neobične pete. Cijena? 5 i pol tisuća kuna! Rubrika Stars Stars

 | Autor: Marko Prpić/ PIXSELL Marko Prpić/ PIXSELL Na crvenom tepihu Seve je pozirala sa suprugom koji je došao u crnom odijelu, a par nije skrivao zaljubljenost. U nježnim pogledima i poljupcu nije ih omelo ni fotografiranje. Iako se često piše kako je brak Kojićevih u krizi, fotografije sa sinošnje premijere ne daju to naslutiti. Romansa je, čini se, življa nego ikada. Držimo fige da potraje!

Photo: Marko Prpić/ PIXSELL
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ingamasti

    Preporučujem najbolji alat za mršavljenje, pomogao mi je > > > > > www.Takeslim.Com