Stars

Kanye i Kim opet šire obitelj. Ovaj put više neće koristiti surogat majku nego...

Kim Kardashian i Kanye West prilično su ekstravagantan par, ali neprestano ističu kako je obitelj jedna od njihovih temeljnih vrijednosti. Nakon troje vlastite djece, ovaj put su se odlučili na posvajanje.

Kim Kardashian i Kanye West bogati su, slavni i ekstravaganti, ali neporecivo je kako obitelj ipak jest jedna od njihovih temeljnih vrijednosti. Bračni par 2013. godine dobio je prvo dijete, kćer North, a godinu kasnije održalo se njihovo spektakularno vjenčanje u Italiji.  | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Već 2015. godine rodio im se sin Saint, posljednje dijete koje je Kim rodila. Naime, reality zvijezda imala je problematičnu i rizičnu trudnoću pa joj je treće dijete, kćerku Chicago, 2018. godine rodila surogat majka.  Nije nepoznanica da West vole glasno progovarati o tabu temama, a Kim je dosada demistificirala majčinstvo na mnogim poljima. Njihov doprinos popularizaciji surogat majčinstva je neporeciv.   | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Utjecajni West ovih dana opet su odlučili širiti obitelj, a ovaj put isprobat će metodu za koju još nisu posegnuli. Ovaj put posvojit će dječaka iz Armenije, rodne zemlje Kimina oca Roberta. ''U kontaktu su sa sirotištem u Armeniji koje su posjetili prije 3 godine i vjerojatno će otputovati tamo za nekoliko tjedana.'' - otkrio je izvor blizak obitelji.   | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Kim se i inače jako ponosi svojim armenskim podrijetlom pa ne čudi ovaj izbor. Osim toga, šuška se kako će posvojiti dječaka kojem će nadjenuti ime Robert, po Kiminom ocu, poznatom odvjetniku koji je preminuo 2003. godine. 

Možda vas zanima Vjerovala ili ne, ove stvari ipak možemo zahvaliti Kim Kardashian Rubrika Stars Stars  | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Iako su Kim i Kanye pravi primjeri pomalo suludih odluka, ovu moramo pozdraviti. Nadamo se da će svojim postupkom ostaviti pozitivan primjer te inspirirati ljude na sličan potez. Čini se da će Westovi proći kroz sve oblike roditeljstva i širenja obitelji, a kako namjeravaju imati sedmero djece, tko zna čega će se još dosjetiti! 

 

 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0