Stars

Kakve fotke! Domenica i Hana Huljić baš uživaju u Nizozemskoj

  • Domenica Žuvela i Hana Huljić već nekoliko dana uživaju u Nizozemskoj
  • Najbolje prijateljice često na društvenim mrežama dijele zajedničke fotografije
  • Spojila ih je i ljubav prema glazbi, a zajedno su i otpjevale pjesmu ''Kad sam s tobom''

Mlada Velolučanka Domenica Žuvela posljednjih dana na društvenim mrežama objavljuje slike s putovanja u Nizozemsku na kojem uživa s prijateljicama.  Jedna od prijateljica koje su s njom otputovale je i Hana Huljić, kći Vjekoslave i Tončija Huljića. Nije tajna da su Domenica i Hana najbolje prijateljice već godinama te vrlo često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica) on

Po fotografijama možemo vidjeti kako su posjetile botanički vrt Keukenhof, koji je poznat pod i pod nazivom 'Vrt Europe', gdje su se slikale uz mnoštvo tulipana te su bile i u mjestašcu Voorhout. Čak su i svoje stajlinge prilagodile rascvjetanim pejzažima. Hana je izabrala dugu cvjetnu haljinu, a Domenica se odlučila za roza hlače te prugasti sako u žuto- bijeloj kombinaciji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica) on

I Hana je podijelila sliku gdje je s Domenicom te još dvije prijateljice u polju ružičastih tulipana. Pjevačica Mia Dimšić im je komentirala kako izgledaju kao naslovnica nekog albuma, a mi se moramo složiti s tim. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana (@hana.huljic) on

Posljednja fotografija koju je Hana objavila je ona s biciklom uz kanal, a zanimljivo je kako se modno uskladila s prijevoznim sredstvom. Kombinacija bijelog džempera i narančastih hlača i ruksaka pasala je uz bicikl iste boje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana (@hana.huljic) on

Možda vas zanima Isplatit će ti se! 5 ključnih komada za ovo proljeće koje možeš kombinirati uz sve i nositi u raznim prilikama Rubrika Moda Moda

Plavokosim djevojkama ovo nije prvo zajedničko putovanje pa su tako i u svibnju prošle godine bile u Londonu te su se također pohvalile fotografijama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica) on

Osim ljubavi prema putovanjima, djevojkama je zajednička i ljubav prema glazbi. Hana Huljić (28) na Umjetničkoj akademiji u Splitu završila je smjer Skladateljstvo dok je Domenica (24) diplomirala smjer Glazbena pedagogija. Osim solo karijere, Domenica je pjevala u Huljićevom bendu Madre Badessa, ali je bila i prateći vokal Joli, Jeleni Rozgi, Danijeli Martinović, Magazinu, Doris Dragović, Minei. Prijateljice su zajedno i zapjevale pjesmu bračnog para Huljić i Haninog brata Ivana ''Kad sam s tobom'', odnosno, Hana je najboljoj prijateljici bila podrška i prateći vokal. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica) on

  Možda vas zanima Želiš da tvoja koža izgleda mlađe? Onda nikako ne bi trebala zanemariti ovo osnovno pravilo Rubrika Beauty Beauty
Photo: instagram/@dome.nica

Komentari 0