Stars

Kakva li se to životinja nastanila u Ellinom domu? Mnogi je se boje, a i Ella traži pomoć

  • Znaju se uvući u kuće i stanove, a mnogi ih se boje iako nisu opasni osim u slučajevima kada su otrovni
  • Riječ je o paucima, a s njima podosta iskustva ima Ella Dvornik koja o tome nerijetko obavijesti svoje pratitelje
  • Njih je čak i zamolila za pomoć u otkrivanju o kojoj se vrsti radi, a neki odgovori su je baš nasmijali

Ella Dvornik Pierce sa suprugom Charlesom Pierceom i njihovim kćerkicama Balie i Lumi uživa u prostranom stanu na koji se nadovezuje veliki zeleni vrt, a u koji se s obitelji preselila prije dolaska najmlađeg člana obitelji krajem prošle godine. No, prostrani stran otvorenog tlocrta koji se nalazi u prizemlju i okružen je zelenilom, vjerujemo, ima brojne prednosti, ali ipak i poneku manu. Naime, insekti i druge životinjice lako se uvuku u stambene prostore, a na jednu takvu naišla je i jedna od naših najpopularnijih influencerica. Riječ je o pauku, a kako se ne radi o vrsti koju najčešće susrećemo u svojim domovima, Ella se za pomoć obratila svojim pratiteljima na Instagramu. 

Možda vas zanima "Pijem kavu s tatom"... Ella Dvornik pokazala je fantastičan dar koji je primila na Braču Rubrika Life&style Life&style

''Kakav je ovo pauk?'', upitala je Ella svoje pratitelje. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Iako joj možda nisu previše pomogli, odgovori njezin pratitelja Ellu su priličnu zabavili. Najsmješnije je podijelila s drugima. 

''Spali kuću odmah'', sugerirala joj jedna pratiteljica na što je Ella u šaljivom tonu istaknula kako je znala da joj je to jedina opcija.

Posebno je oraspoložio još jedna komentar: ''Ako je s tavana – tavantula''. ''Gotovo'', reagirala je Ella i s emojijem koji umire od smijeha. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Čini se kako blogerici ovo nije prvo iskustvo sa životinjama koji se inače smatraju pravi ekolozi u životinjskom svijetu. Naravno, za ljude je važno da nisu opasni odnosno otrovni. U travnju ove godine Ella je sa svojim Facebook pratiteljima podijelila sličnu situaciju.

''Je li vama kuća puna pauka ili samo mene vole?'', napisala je tada Ella. 

Možda vas zanima "Čija su to stopala?" Ella Dvornik ima novu sjajnu pedikerku, ali fanove je zbunio jedan drugi detalj! Rubrika Stars Stars

Jedna pratiteljica odgovorila joj je kako je to česta pojava svima koji žive blizu šume s čim se influencerica složila. ''Ima smisla, doslovno nam je na šumu izlaz iz dvorišta. Idu mi na živce'', rekla je Ella. 

Koja se to vrsta pauka ušuljala u Ellin prostor, blogerica je i pitala putem Facebooka u rujnu 2019. godine. ''Zna li netko kakav je ovo pauk. Došao se otuširati kod mene. Živ je'', napisala je tad Ella u postu na koji se nadovezalo više od 1000 komentara. 

 

Da li netko zna kakav je ovo Pauk? Došao se istuširat kod mene 🙄 živ je.

Objavljuje Ella DvornikČetvrtak, 26. rujna 2019.

Iako puci u kućama ili stanovima nisu rijetkost, izgleda kako je Ellin obiteljski dom pravi mamac za paučnjake. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0