Life&style

"Pijem kavu s tatom"... Ella Dvornik pokazala je fantastičan dar koji je primila na Braču

  • Influenecerica Ella Dvornik pokazala je na Instagramu kakav je dar dobila
  • Riječ je o slici koja prikazuje njezinog oca Dinu Dvornika
  • Elli je ulje na platnu stiglo na Brač, ali ga nosi sa sobom u Zagreb

Uskoro, 7. rujna, obilježit će se 12 godina otkako s nama više nije jedinstveni umjetnik, 'kralj funka' Dino Dvornik, no mnogi obožavatelji ne zaboravljaju na njegov osebujan lik i djelo. Dinina kći, influencerica Ella Dvornik Pierce, njeguje uspomenu na svog voljenog tatu, a nije mogla ne pokazati kakav je poseban dar jučer dobila - ulje na platnu koje joj je darovao Atelier Žitnik. Na slici je Dino u svom crvenom izdanju, sa slavnim crvenim cilindrom u kakvom je pozirao na omotu svog zadnjeg albuma 'Pandorina kutija'. 

Ella je darom, koji joj je stigao na ljetovanje u Sutivan na Braču, iskreno dirnuta, a kako je najavila, slika ide s njom, u Zagreb. 

Možda vas zanima Ella Dvornik reagirala na maminu emotivnu objavu: ''Ne plačem nikad, ali skoro jesam na ovo'' Rubrika Stars Stars

"Na kavi s tatom. Naslikao Atelier Žitnik, ulje na platnu, 320 x140cm. Doveo ga je skroz do Sutivana da ga pokloni meni. Krasi Sutivan do veceras i onda ide doma sa mnom", napisala je Ella ispod fotografije na kojoj ona i njezina majka Danijela piju kavu podno slike. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ideš ča iz svog Splita 😞

A post shared by Srećko Žitnik (@atelierzitnik) on

Ovaj dar nije raznježio samo Ellu i Danijelu, već i mnoge Elline pratitelje na Instagramu. "Fantastična slika i predivna gesta umjetnika!!!", "Volim što ga toliko voliš", "Predivno, druženje i sjećanje na glavnu kariku koja nedostaje, Dinu. Divnog oca i supruga", samo su neki od komentara dirnutih pratitelja. 
 

Možda vas zanima "Uglavnom sam živjela njegov život": Danijela Dvornik otkrila da piše knjigu Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0