Stars

Kakva kraljica! Glumica se pohvalila neobičnom vještinom glačanja

Kako glačati odjeću koja je već na nama? Bojana Gregorić Vejzović zna!

Bojana Gregorić Vejzović osim po izvanrednim glumačkim vještinama, poznata je i po odličnom smislu za humor. Svakim danom na društvenim mrežama ima sve više pratitelja koje nerijetko počasti zanimljivim objavama. Posljednja takva je video koji je 46-godišnja glumica snimila u backstageu prije predstave "Dvoje"

Možda vas zanima Prisjetili smo se kako su naše zvijezde izgledale 10 godina prije Rubrika Stars Stars

Riječ je o videu u kojemu Bojana, ni više ni manje, glača haljinu koja je već na njoj. Prema svemu sudeći, glumica je žurila na pozornicu, a nije se željela pojaviti na njoj u zgužvanoj haljini pa je posegnula za ovom metodom.
 

Svoj postupak objasnila je ispod videa:

"Nama je u backstageu 'Dvoje' uvijek zabavno i napeto. Pogotovo u ovakvim situacijama kada nisam sigurna hoću li stići na scenu ili će Dražen Čuček i Jakša Jordes morati izmišljati tekst pa ćemo to nazivati 'kreativnom improvizacijom' kad nas Matko pita što se dogodilo... A vama će, ako dođete u gledalište Teatar Exit večeras 18.1. i sutra 19.1., biti još zabavnije! Garantiram! U protivnom vraćam pare!"

Njezini pratitelji oduševili su se ovom objavom, a oduševljenje nisu krili ni u komentarima

 | Autor: Screenshot Instagram@tomazkavcic Screenshot Instagram@tomazkavcic

Brojni njezini obožavatelji u prethodnih objavama primijetili su i kako Bojana izgleda kao da joj godine ne mogu ništa. Glumica je nedavno objavila fotografiju na kojoj nema ni trunke šminke za koju je dobila same pohvale. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v) on

Možda vas zanima Zvijezde koje su toliko nalik jedna drugoj da bismo pomislili da su braća ili sestre Rubrika Stars Stars

Bojana nerijetko piše o njezi kože i vježbanju na svom Instagram profilu, a osim toga i pozorno prati trendove. Moramo priznati da sve to radi jako vješto.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v) on

Kako se tebi sviđa stil naše domaće glumice?

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0