Stars

Kako vrijeme leti! Brenda iz Beverly Hillsa danas slavi 50. rođendan, pogledaj zašto joj je to važno

  • S obzirom što je preživjela, Shannen Doherty javnost ne promatra samo kao omiljenu glumicu već i pravu borkinju
  • Zvijezda serije 'Beverly Hills' koja se bori s četvrtim stadijem raka dojke danas ima dodatan razlog slavlju – obilježava svoj 50. rođendan!
  • Vjerujemo kako će ga provesti u društvu svojih voljenih, mamom i suprugom, koji su joj na putu borbe sa zloćudnom bolesti najveća podrška i u ovim otežanim uvjetima pandemije  

Shannen Doherty danas slavi 50. rođendan! Glumica koja je šarmirala publiku u kultnoj seriji 'Beverly Hills, 90210' od koje je prošlo više od 25 godina, a zatim status omiljene glumice potvrđivala i preko serije 'Čaronice',  u stvarnom životu morala je preuzeti ulogu pravog borca. U svojoj bitki s rakom dojke mnogi su doživjeli  osobom s istinskom strašću za životom neslomljivog duha i pravom inspiracijom.

Možda vas zanima 'Blizanci se vraćaju'! Glumci 'Beverly Hillsa' objavili zanimljivu fotku sa snimanja, fanovi u transu Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ian Ziering (@ianziering)

Naime, Shannen je rak dojke dijagnosticiran još 2015. godine. Kancerogene stanice zatim zahvatile limfne čvorove, ali glumica je ipak uspjela pobijediti bolest nakon mastektomije, kemoterapije i zračenja o čemu je i javno progovarala. 

No, zloćudna bolest se vratila 2019. godine o čemu je Shannen javnost obavijestila godinu dana poslije. U emisiji 'Good Morning  America' 2020. godine priznala je da joj se karcinom proširio i na druge organe odnosno da je prešao u četvrti stadij. O uznapredovalom karcinomu oglasila se i tada 49-godišnja glumica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

‘’Teško je sve pretočiti u riječi kada, unatoč dijagnozi, vjeruješ da ćeš živjeti još deset do 15 godina. Vjerujem da se svi dijagnosticirani s karcinomom u četvrtom stupnju tako osjećaju, kao da svi drugi očekuju da ćeš ubrzo preminuti. Nisam spremna za smrt. Imam još života u sebi'’, izjavila je tada za strane medije. 

Oslonac je pronašla u svojim voljenima

Jedan od najvećih oslonaca su borbi sa zloćudnom bolesti u uvjetima otežanima pandemijom koronavirusa sigurno joj je suprug Kurt Iswarienko s kojim je u braku od 2011. godine. 

I Brenda se vraća u 'Beverly Hills'! Sad su svi na okupu i zajedno će odati počast preminulom Dylanu...

‘’Prošli smo već toliko staza. Svaka od njih je bila jedinstvena i puna izazova koji su lako mogli dovesti do stranputica. Ali tvoja postojanost, snaga i podrška pomogli su nam da zajedno premostimo prepreke. Ti humor koji me nasmijava, kreativnost koja me nadahnjuje, inteligencija koja me inspirira. Ti si izvanredan, Kurt’’, napisala je Shannen prilikom suprugova rođendana. 

Prošle godine, 49. rođendan Shannen je suprug čestitao na društvenim mrežama. 

‘’Danas sam radostan jer je rođendan moje supruge. Sretan sam…jer mogu ispeći tortu, napraviti obrok i slaviti s njom. Sretan rođendan Shannen volim te’’, napisao je Kurt. 

U borbi s dijagnozom raka vrlo je važno imati oslonac u voljenim osobama, a za Shannen je to sigurno i njezina mama Rosa Elizabeth Doherty na koju, kako su primijetili njezini pratitelji, glumica strašno nalikuje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

Otac glumice John Thomas Doherty Jr. preminuo je prije gotovo 10 godina, a Shannen ga se na svome Instagram profilu prisjetila upravo prije dva tjedna.

‘’Tata’’, napisala je kratko uz fotografiju na kojoj ocu pravi društvo kao djevojčica uz rođendansku tortu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

Sigurno smo da će glumica svoj 50. rođendan proslaviti u društvu voljenih, a mi se pridružujemo čestitkama. Sretan rođendan, Shannen!

Photo: Instagram@silvi.gjo

Komentari 0