Stars

Kako sam upoznao Claudiju Schiffer

Claudia nije ništa manje zanosna nego u 90-ima kad je bila jedan od pet slavnih top modela, utvrdio je Marko Grubnić koji je plavokosu ljepoticu upoznao u Parizu

Marko Grubnić ima sjajne modne vijesti iz Pariza! Ondje je upoznao svjetskog super modela iz 90-ih zanosnu Caludiu Schiffer! Osim zajedničke fotografije, Marko će kući ponijeti još jednu nezaboravnu uspomenu na platinastu ljepoticu, a samo za čitateljice miss7 došapnuo je i što je to!

Bio sam pozvan na promociju njene knjige povodom 30 godina njenog rada u iconic store Colette u Parizu. Kako sada boravim ovdje učinilo mi se to zgodno za upoznavanje s mojim najdražim supermodelom iz 90-ih.Claudia je prekrasna, predivna energija, jako pristupačna, otkrio nam je Marko detalje druženja.

Nije bilo mnogo ljudi pa je bilo i vremena za ležerno upoznavanje i razmjenjivanje nekoliko rečenica na francuskom (smijeh). Kako ga ja tek učim, a ona ga zna dobro, bilo je to jako zanimljivo! Sve u svemu, prekrasno iskustvo na koje će me zauvijek podsjećati samo za mene potpisana knjiga te prekrasne žene.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Marko posljednje vrijeme živi u Parizu gdje, kako kaže namjerava ostati onoliko dugo koliko mu bude lijepo! Da, Pariz se uvijek čini kao dobra ideja!

Photo: Instagram

Komentari 0