Stars 14. veljače 2018.

Kako romantično iznenađenje za Andreju!

Privatni album/Olja Runjić.

„Suprug je doista romantičan i dan-danas zna me ostaviti bez teksta", rekla nam je supruga bivšeg nogometnog reprezentativca

"Hvala mojim najdražim dečkima na predivnom iznenađenju", napisala je lijepa Andreja Vukojević i zahvalila svojim kavalirima, suprugu Ognjenu, inače bivšem nogometašu i hrvatskom reprezentativcu, te sinu Luki koji su joj poslali Valentinovsko iznenađenje na posao!

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić
U Hrvatsku poštu, gdje Andreja radi, sasvim je neočekivano stigao dar od njezinih najmilijih muškaraca, a Andreja je sve zabilježila i svojom kamerom te podijelila na svom Facebook profilu. Crvene su ruže simbol ljubavi, a romantičan tekst ostavio je sretnu mamu i suprugu bez teksta.

 | Autor:
„Suprug je doista romantičan, i dan danas zna me ostaviti bez teksta", otkrila nam je Andreja, koja će supruga tek iznenaditi za ovaj Dan zaljubljenih!
„Svakodnevno si pomažemo, uskačemo, podržavamo se ...To smatram romantikom. Ne bih nužno izdvojila samo jednu najromantičniju stvar koju smo napravili jedno za drugo“, rekla je.  
No ovakav znak pažnje svakako je nešto čime ovaj par potvrđuje da su zaljubljeni baš kao i prvoga dana

Komentari 0