Stars

Kako je lijepa! Andie MacDowell prihvatila je svoje sijede i ponosno ih pokazuje i na crvenom tepihu

  • Njezina kosa godinama je bila nedosanjani san za mnoge žene, a nove horde obožavateljica skupila je hrabrom odlukom
  • Riječ je o glumici i bivšem modelu Andie MacDowell koja je u 63. godini odlučila prestati bojiti kosu te je prihvatila svoje sijede vlasti
  • Novu boju spremno je pokazala i na crvenom tepihu, a zbog svog poteza zaradila je ovacije svjetske javnosti

Glumica Andie MacDowell javnosti je nadaleko poznata po prekrasnim kovrčama koje su mnogim ženama bile predmet žudnje. Godinama su one uokvirivale anđeosko lice koje je u naše domove gotovo svakodnevnu ulazilo zahvaljujući reklamama poznatog francuskog kozmetičkog brenda. Posljednjih dana njezina se kosa ponovno našla u središtu pozornosti, ali razlog tome su fotografije nastale na ovogodišnjem izdanju Filmskog Festivala u Cannesu.

Naime, 63-godišnja glumica je odlučila kako više neće bojama tretirati svoju kosu te je pustila sijede. Prirodan izgled kose spremno je pokazala i na crvenom tepihu, a njezine fotografije su u kratkom roku obišle svjetske medije i izazvale ovacije javnosti.

 | Autor: Press Association/PIXSELL Press Association/PIXSELL Andie MacDowell u Cannesu

Možda vas zanima Ove dame u osmom i devetom desetljeću života zrače vitalnošću i ljepotom - otkrile su kako im to uspijeva Rubrika Stars Stars

Odluka na koju su je nagnale kćeri

Glumica je prilikom gostovanja u emisiji Drew Barrymore priznala kako su joj u odluci da pusti sijede uvelike pomogle njezine kćeri, koje su ujedno i zaslužne za realizaciju ove ideje. Naime, Andie je tijekom lockdowna prestala bojati kosu, a kćeri su joj poručile kako s prirodnim izrastom izgleda "opako".

Prihvatila je njihovu sugestiju te je naknadno priznala kako uživa u "novoj" frizuri. Također, u istom je razgovoru napomenula kako boju svoje kose radije opisuje kao "seeksi srebrnu, a ne kao sijedu". Pritom je odbacila komentare pojedinih kritičara koji su je prozvali da se "zapustila", otkrivši kako ona to osobno ne doživljava tako već da prihvaća starenje bez nametnutih stereotipa.

Ove žene htjele su obojiti sijedi izrast, ali frizer je imao bolji plan. Pogledaj šokantan rezultat!

 | Autor: Press Association/PIXSELL Press Association/PIXSELL Andie MacDowell u Cannesu

Treba prestati nametati stigme vezane uz dob

Kao jedno od najpoznatijih lica u industriji ljepote, zvijezda filmova "Četiri vjenčanja i sprovod" te "Beskrajni dan" nije se libila reći svoje mišljenje o razlici pri percepciji starenja muškaraca i žena. "Uvijek nam govore da muškarci stare bolje od žena, ali to nije točno. Trebamo odbaciti takve predrasude. To razmišljanje je dio našeg društva i naše kulture. Drago mi je da se stvari mijenjaju i da se ljudima prestaje nametati stigma njihove dobi", napomenula je za Bazaar dodavši sljedeće: "Bolno je čuti da više niste lijepi i da ste zbog toga odbačeni."

Zbilja, koliko ove žene imaju godina? Otkrile su čemu duguju svoj svježinu

 | Autor: Press Association/PIXSELL Press Association/PIXSELL Andie MacDowell, ožujak 2020. godine

Što se nikada ne smije raditi sa sijedom kosom Možda vas zanima 6 stvari koje nikada ne smijemo raditi svojoj sijedoj kosi Rubrika Beauty Beauty

Sedmo desetljeće, desetljeće slobode

Andie je priznala kako se u sedmom desetljeću života osjeća puno slobodnije u svom tijelu nego ranije. "Mrzila sam svoje noge prije, a sada ne razumijem zašto jer imala sam stvarno dobre noge. To mi je ostalo od vremena kada sam bila model, jednostavno sam željela da budu poput dva štapića. Žao mi je što sam tako razmišljala jer bile su savršene i trebala sam uokolo hodati u kratkim suknjama", otkrila je u razgovoru za magazin Hello!. Sve tajne njezinog izgleda, uključujući i sjajan 'kućni' recept za lijepe nokte, možeš otkriti upravo ovdje.

Photo: Press Association/PIXSELL

Komentari 0