Stars

Kako danas izgledaju glumice iz meksičkih telenovela koje smo obožavali 90-ih

Ove ljepotice osvajale su srca Hrvata 90-ih godina. Provjerile smo gdje su danas, čime se bave i kako izgledaju

"Otimačica", "Esmeralda" i "Marisol" dobro su poznati naslovi megapopularnih meksičkih telenovela koje smo vjerno pratili s mamama i bakama prije više od 20 godina, a kojih se rado prisjećamo. Ako si se ikada pitala kako danas izgledaju glavne glumice ovih sapunica te čime se bave, odgovore ti donosimo u nastavku teksta: 

1. Gabriela Spanic (Otimačica)

Gabriela Spanic zasigurno je najzvučnije ime iz popularnih telenovela među Hrvatima. Naime, glumica hrvatskih korijena ostala nam je urezana u umove i srca po svojoj ulozi u kultnoj "Otimačici" koja se prikazivala 90-ih godina i koju je malo tko propuštao. Nakon višegodišnje pauze od glume, Gabriela je nedavno izjavila kako priželjkuje novu ulogu u telenoveli kako bi povratila staru slavu. Inače, proteklih godina spominjala se u kontekstu plastičnih operacija koje su joj brojni obožavatelji itekako zamjerili. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

2. Leticia Calderón (Esmeralda)

Dok je za vrijeme snimanja kultne telenovele "Esmeralda" sa svojih 29 godina osvajala publiku diljem svijeta, danas 49-godišnja Leticia Calderón više nije tako popularna. Naime, glumica je 90-ih godina bila na samom vrhuncu svoje glumačke serije, a velika slava odvela ju je u pakao droge i ovisnosti o kokainu. Leticia je do danas bila u dva braka i postala majka blizanaca Luciana i Carlosa. Maleni Luciano rođen je s Downovim sindromom, a upravo to je razlog zbog kojega je glumica 2005. napravila dužu pauzu od glume.

Možda vas zanima Sjećaš li se ovoga ljepotana iz meksičkih telenovela? Pogledaj kako danas izgleda! Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

3. Erika Buenfil (Marisol)

Sjećaš li se telenovele u kojoj je glumica Erika Buenfil utjelovila lik Marisol koji je u istoimenoj seriji osvajao srca brojnih Hrvata? Od njezinog prikazivanja prošlo je više od 20 godina, a danas popularna meksička glumica ima 54 godine, živi u Meksiku i dalje glumi u telenovelama. Osim glumom, Erika se bavi i glazbom, slobodno vrijeme provodi u prirodi i pobornica je zdravog života. Iz braka sa sinom bivšeg meksičkog predsjednika Ernestom Zedillom ima sina Nicolasa s kojim često objavljuje fotografije na društvenim mrežama. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Photo: miss7/YouTube Printscreen

Komentari 0