Stars

Kakav uspjeh! Predsjedničina kći Katarina Kitarović upisala je prestižni Harvard

  • Kći predsjednice Kolinde Grabar Kitarović upisala je Harvard
  • Na ovom prestižnom sveučilištu Katarina Kitarović studirat će od jeseni
  • Osim na Harvard, primljena je na još tri svjetski poznata sveučilišta

Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, upisala je prestižno američko sveučilište Harvard. Kako prenosi Jutarnji list, Katarina će tamo studirati od jeseni ove godine. 

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

Ova 18-godišnjakinja trenutačno pohađa četvrti razred međunarodnog programa International Baccalaureate u XV. gimnaziji u Zagrebu. Osim na Harvard, primljena je na još tri prestižna svjetska sveučilišta, među kojima su Stanford Columbia University.

Možda vas zanima Stalno pospremaš, ali tvoj stan ti se nikad ne čini potpuno čist? Možda je vrijeme da doznaš za ovih 7 stvari Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

Do sada je ostvarila velike sportske uspjehe, a kao najveći može se izdvojiti što je državna prvakinja u umjetničkom klizanju. No, sportski uspjesi nisu jedina posebnost ove djevojke.

Katarinin rezultat SAT testa, testa sposobnosti koji se u Americi koristi kao prijemni ispit za upis na fakultet, bio je među jedan posto najboljih na svijetu. To joj je osim upisa osiguralo i veliku stipendiju.

Šuška se kako se željela osamostaliti i nije željela biti poznata kao kći predsjednice pa je odlučila "pobjeći" u daleku Ameriku. 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0