Stars

Kakav baby boom! I Khloé K. je trudna!

Tri sestre iz klana Kardashian/Jenner čekaju bebu istodobno!

Kakva senzacionalna deseta obljetnica klana Kardashian/Jenner! Treća beba je na putu! Naime, omiljena tetka Khloé napokon će i sama okusiti čari majčinstva! Ova 33-godišnjakinja i njezin sedam godina mlađi dečko, NBA zvijezda Tristan Thompson, prema nekim bi izvorima roditelji trebali postati već u veljači!  
Što se mijenjanja pelena tiče, Khloé ne mora brinuti jer njezin dečko s tim već ima iskustva. S bivšom djevojkom Jordan Craig ima sina Princea. Inače, Khloé i Tristana spojili su zajednički prijatelji, a svoju će jednogodišnju vezu sada okruniti i djetetom!
 | Autor: Instagram Instagram

To su vruće novosti u najpoznatijem reality klanu, no i vijesti koje smo već prožvakali toliko su zanimljive u ovoj slagalici da ih moramo ponoviti. Da, da! Mama će postati i 'malena sestrica' Kylie Jenner. Ima 20 godina i dečka, poznatog repera Travisa Scotta, a u veljači će i ona osjetiti sve čari majčinstva. Kako sada stvari stoje, a mediji prenose – stiže im kćerkica! Iskusna mama njihova je 36-godišnja sestra Kim, koja ima dvoje djece s poznatim reperom Kanye Westom. Njima se roditeljstvo, čini se, toliko svidjelo da će i oni dobiti još jedno dijete. Surogat majka u siječnju bi im, šuška se, na svijet trebala donijeti kćerkicu. 

 | Autor: Instagram Instagram Ovaj baby boom dolazi na desetu godišnjicu showa koji je proslavio ovu obitelj čija slava, međutim, ne blijedi, najviše zahvaljujući 'mozgu operacije', mami Kris. I baš zato zaključujemo ovu priču riječima jedne blogerice, koje taaaako dobro oslikavaju ovaj klan: The devil is working hard but Kris Jenner is working harder ! 
Pa, sretna im 10. godišnjica!

 | Autor: Instagram Instagram

Photo: Instagram

Komentari 0