Stars 03. siječnja 2018.

Kad se poznati zaigraju s filterima

INstagram.

Kad smo vidjeli fotke nekih od ovih poznatih cura, morali smo se namučiti dok ih nismo prepoznali

Ponekad zvijezde brojnim filterima i photoshopom same sebi kroje lice - i onda se toliko zaigraju da je krajnji rezultat takav da su teško prepoznatljive. Ima taj neki filter koji sužava i produžuje lice, a upravo je taj postupak omiljen kraljici selfieja Kim Kardashian. No kada istim 'čarobnim štapićem' uredi i svoju prijateljicu, pjevačicu i glumicu Jennifer Lopez – točno se vidi na čemu Kim voli pretjerati!

 | Autor: INstagram INstagram
Na ovoj se obrađenoj fotografiji  koju je na svome Instagramu objavila Kim Kardashian, vidi kako je Jennifer izduženo lice. Njezin nos se također odjednom izdužio, baš kao i čelo poznate pjevačice! A i Kim je dodala koji centimetar svome licu.
Zanimljivo, fotografiju s istog druženja objavila je i Jennifer, samo bez maksimalne obrade koju koristi Kim. Prosudi sama!

Na ovim fotografijama točno se vidi kako su im lica 'normalna'  za razliku od onih uz pretjeran (loš?!) photoshop reality zvijezde!
A Kim čini se istim filterima obrađuje i ostatak obitelji! Na ovoj slici uz prekomjernu obradu fotografije jedva da prepoznajemo njezinu trudnu sestru. 

 

How cute is this little tater tot? Puppy Love 🐶

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on


Da, to je Khloe Kardashian! Moraš priznati da se i ona zaigrala opcijom 'uredi' na svome mobitelu. Jer inače, izgleda ovako!

 | Autor: INstagram INstagram
Isti mobitel čini se, imaju i neki poznati s ovih prostora. Instagram zvijezda Hana Hadžiavdagić Tabaković na ovoj je fotografiji gotovo pa neprepoznatljiva.

Jasno da se Hana malo zaigrala, a čisto radi usporedbe, evo jedne fotografije bez puno intervencija. 

 | Autor: INstagram INstagram

A prepoznaješ li ovu zvijezdu?

 

Baby it's cold outside...✨❄️✨

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on


Razmažena bogatašica Paris Hilton jedva liči na sebe na fotografiji na kojoj si je vidno stanjila lice i povećala oči! Ali da, ovo je fotografija s njezinog Instagram profila, pa smo sigurni da je to ona!

A prekrasna Izabel Kovačić na fotografijama svoga supruga, izgleda malo...hm...drugačije! Pitamo se samo je li to Mateo sam 'oblikovao'  suprugu po svojoj mjeri ili je lijepa Izabel svome nogometašu odobrila baš ovakvu dorađenu fotografiju!?

 

My wife is getting older 😂😉😍 #happybirthday

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on


Ako se nas pita, Izabel uz manje photoshopa puno bolje izgleda.

 

♥️ forever ♥️ #welcome2018

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on


 

Komentari 0