Stars

Julia Roberts potpuno se istaknula nesvakidašnjim izborom za crveni tepih

Oskarovka Julia Roberts oduševila je svojom pojavom na dodjeli Zlatnih globusa i danas je tema brojnih razgovora

Slavna glumica Julia Roberts itekako se pobrinula da danas baš svi pričaju o njoj! Naime, umjesto svečane haljine, Julia se na 76. dodjeli Zlatnih globusa pojavila u - hlačama. Dvodijelna kreacija koju je nosila sastoji se od raskošnog topa i elegantnih hlača, a potpisuje je britanska dizajnerica Stella McCartney.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Posebnu pažnju javnosti izazvao je upravo top koji je napravljen od tila u nude nijansi i koji se sa stražnje strane proteže duž cijelog tijela te tako tvori hibrid između haljine i hlača. Zanimljivi top opasan je remenom u istoj boji, a cjelokupni styling upotpunjen je klasičnim crnim sandalama brazilskog dizajnera Alexandrea Birmana te upečatljivim visećim naušnicama i narukvicom s potpisom Chopard

Julia je za svoj modni odabir dobila brojne pohvale svojih obožavatelja na društvenim mrežama koji su je smjestili na popis najbolje odjevenih dama na dodjeli i pohvalili njezin mladolik izgled koji je glumica istaknula blagim make-upom i savršeno oblikovanim valovima. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Možda vas zanima Ostao je bez nagrada, no sinoćnje izdanje Bradleya Coopera je pobjedničko, zar ne?! Rubrika Stars Stars

Slavna oskarovka ove je godine nominirana za najbolju glumicu zahvaljujući ulozi u Amazonovoj dramskoj seriji "Homecoming", no nagrada je otišla u ruke Glenn Close za ulogu u filmu "The Wife"

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0