Stars

Ostao je bez nagrada, no sinoćnje izdanje Bradleya Coopera je pobjedničko, zar ne?!

76. dodjela Zlatnih globusa možda je bila veliko razočaranje za slavnog glumca, no Bradley Cooper je svejedno blistao poput prave zvijezde na crvenom tepihu

Sezona dodjele nagrada počela je 76. dodjelom Zlatnih globusa na kojoj su se brojne filmske i televizijske zvijezde pojavile u svojim najboljim izdanjima. Međutim, jedan od glumaca posebno se istaknuo. Pogađaš, riječ je o Bradleyu Cooperu koji se na crvenom tepihu pojavio u društvu svoje partnerice, prezgodne manekenke Irine Shayk. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Holivudski glumac ovom je prilikom odjenuo bijelo odijelo s potpisom modne kuće Gucci koje je kombinirao uz crnu leptir mašnu i crne cipele, a cjelokupni styling zaokružio je poluzalizanom frizurom. Prelijepa manekenka zablistala je u pripijenoj zlatnoj haljini dizajnerske kuće Versace, a pokazala je i svoju novu frizuru - trendi bob koji joj savršeno pristaje.

Iako je, uz pjevačicu Lady Gagu, slovio za favorita dodjele i dobio čak četiri nominacije, Bradley Cooper kući je ponio samo kipić za najbolju novu skladbu "Shallow".

 

A post shared by A ⭐️ Is Born (@gagaxbradley) on

No, unatoč tome što nije osvojio Zlatni globus za najbolji film, zgodni glumac i Irina Shayk  apsolutno su najljepši par dodjele. Slažeš se s nama?

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0