Stars

Josipa Lisac objavila fotku u badiću - i u ovom izdanju izgleda poput dive

  • Glazbena diva Josipa Lisac (70) veoma je aktivna na Instagramu gdje objavljuje slike s godišnjeg odmora
  • Na posljednjoj fotografiji pozira u bazenu sa šeširom i pićem u ruci
  • Iako na takav tip fotografije kod nje nismo navikli, kao i uvijek Josipa ne ostavlja ljude ravnodišnima

Pjevačka diva Josipa Lisac (70), čija glazbena karijera traje već 52 godine, Osim po osebujnom glasu i izvedbi, u javnosti je poznata po osebujnom odjevnom stilu. Iako trenutno nema nastupa na kojima bismo ju mogli uživo gledati, Josipa je odlučila iskoristiti čari Instagrama kako bi se približila javnosti. Na ovoj društvenoj mreži aktivna je već nekoliko godina, no ovog ljeta je podijelila neke fotografije iz privatnog života, točnije kako provodi godišnji odmor. 

Možda vas zanima Boja kose ti nije ispala kako si zamislila? Evo što možeš napraviti Rubrika Life&style Life&style

Njezina posljednja fotografija razlikuje se od ostalih objava, ali i izdanja u kojem smo navikli gledati Josipu. No, svejedno oduševila je pratitelje, a na njoj Josipa pozira u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu u bazenu sa šeširom te pićem u ruci. Uz fotografiju je stavila jednostavno hešteg odmor, bez dodatnog objašnjavanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac) on

Objava je prikupila preko 3 tisuće lajkova kao i brojne komplimente za divu. Prema objavi prije ove, možemo vidjeti kako Josipa vrijeme provodi u Istri u društvu akademskog slikara, cvjećara i dizajnera interijera Saše Šekoranje za kojeg je navela da je zaslužan za fotografiju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac) on

Mogli smo vidjeti da je glazbena diva prije Istre posjetila Šibenik te Nacionalni park Krka, a sudeći prema fotografijama Josipa si je priuštila pravi hedonistički odmor.  

Možda vas zanima Matea na Instagramu objavljuje fotke na kojima se ne srami celulita, evo što nam je ispričala Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0