Moda 14. kolovoza 2020.

Jesi li trendseterica ili minimalistica? Riješi test i otkrij svoj stil odijevanja

Shutterstock/Instagram.
Powered by:
  • Svi imamo različite stilove odijevanja koji nekako idu skladu s našom osobnošću
  • Modni stil trebamo uskladiti sa životnim, ali i pronaći odjevne komade koji nam se sviđaju i koji nam dobro stoje
  • Riješi kratki test i saznaj koji ti stil najviše odgovara prema komadima koje najradije nosiš

Način odijevanja mnogo toga govori o nama, a omiljeni odjevni komadi određuju naš stil. Možda se čini jednostavno na prvu, no pronaći svoj stil i nije tako lako. Postoji nekoliko različitih faktora koji utječu na to. Za početak, potrebno je uskladiti svoj modni stil sa životnim stilom, zatim pronaći odgovarajuće komade koji nam se dopadaju, ali i koji nam dobro stoje. Nerijetko nam se svima događa da nam se svidi stvar na vješalici ili lutki u dućanu, ali ne i na nama kad je isprobamo. Stoga svog stil trebamo prilagoditi i građi svog tijela. Nije lako, znamo! Ali jednom kad definiramo svoj stil i otkrijemo kakva nam odjeća najbolje stoji, šoping prestaje biti noćna mora i postaje prava uživancija. 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Još uvijek ne znaš koji je točno tvoj stil? Riješi kratki test i otkrij u koji se modni stil najbolje uklapaš prema komadima koje najradije biraš.

Ovaj sadržaj dio je kampanje Shape of you. Kampanja se provodi u suradnji s Designer Outletom Croatia, premium shopping destinacijom s više od 100 modnih i lifestyle brendova uz 30 do 70% popusta tijekom cijele godine.

 

Sponzorirani sadržaj: missMIND za miss7

Komentari 0