Stars

Joe Manganiello razljutio dio fanova drastičnom promjenom imidža: Zašto si to učinio?!

  • Sijedima prošaranu tamnu kosu i bradicu zgodni Joe Manganiello, mnoge bi se složile, nosi savršeno
  • Zato je i iznenadna promjena imidža poznatog glumca sve iznenadila, a neke njegove i pratiteljice razočarala
  • Blond irokezu nisu svi odobrili, ali mnogi su naposljetku shvatili kojim se povodom Joe odlučio na ovu promjenu 

Prepoznatljiv markantan look holivudskog ljepotana s primjesom i hrvatskih gena, Joeu Manganiellu priskrbio je zvjezdani status među obožavateljicama. Glumac čije je srce osvojila zanosna Sofia Vergara zato je poprilično razljutio dio fanova kada je na svome Instagram profilu objavio fotografiju s drastičnom promjenom frizure. Uredno podšišanoj frizuri markantno prošaranoj sijedima uz koju Joe nosi neizostavnu bradu nije bilo traga, a zgodni muškarac koji u krilu drži svog psića pokazao je irokezu - i to izblajhanu. Novi friz, koji je predstavio na rođendanskom slavlju Jessea Tylera Fergusona koji u Modernoj obitelji igra ulogu Mitchella, nije naišao na baš pozitivne komentare. 

Možda vas zanima Zgodni muž Sofije Vergare obrijao bradu i šokirao obožavatelje, nikad ga nismo vidjele u ovom izdanju Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

G’night - #jordanonebanned

A post shared by JOE MANGANIELLO (@joemanganiello) on

‘’Plavo? Zašto?’’ ‘’Ovo nije niti plavo već bijelo’’, ‘’Ne sviđa mi se tvoj look, buraz’’, ‘’Što je s plavom?’’ ‘’Dragi Bože! Što si napravio s kosom’’, ‘’Neću niti pitati’’, , ‘’Ne sviđa mi se tvoja nova frizura osim ako nije za ulogu’’, samo su neki od komentara. 

No, mnogi od preko dva milijuna glumčevih pratitelja zaključili su kako je novi imidž glumca potaknut upravo filmskim angažmanom. Naime, fanovi su ga pozdravili kao Deathstrokea, odnosno fiktivnog lika u SF filmu 'Zack Snyder's Justice League' koji bi trebao izaći iduće godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sabotage

A post shared by JOE MANGANIELLO (@joemanganiello) on

Osim glumčeve preobrazbe za koju se neke pomislile da bi možda mogla biti kriza srednjih godina, neke pratiteljice posebno je rastopio topli pogled glumca dok drži svog i Sofijinog psića Bubblesa umotanog u dekicu. 

Možda vas zanima Zgodni glumac otkrio je detalje prvog susreta sa suprugom Sofijom Vergarom - a evo tko je kome prvi prišao Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOE MANGANIELLO (@joemanganiello) on

Rođendansku fotografiju na kojoj njezin suprug izgleda neprepoznatljivo, posebno s maskom na licu, objavila je i Sofia Vergara. Iako je nedostajalo uzvanika koji su zaigrali uloge u popularnoj seriji ‘Moderna obitelj’, Sofia je istaknula kako su se okupljeni itekako zabavili. 

Moramo priznati da na prvi pogled zgodnog glumca s maskom ne bismo prepoznale ni mi. Kako se tebi sviđa ova promjena na jednom od najseksepilnijih muškaraca po mišljenju mnogih?

Photo: Getty Images
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    PRIMITIVAC