Stars

Zgodni muž Sofije Vergare obrijao bradu i šokirao obožavatelje, nikad ga nismo vidjele u ovom izdanju

  • Neke glumce nismo nikad vidjeli bez brade, a među njima je Joe Manganiello
  • Zvijezda ‘’Okusa krvi’’ iznenadio je zato mnoge kad je posegnuo za brijaćim aparatom
  • Mnogi obožavatelji pozdravili su novi look, a neki od njih već su ga krenuli uspoređivati s drugim glumcima

Brada je mnogima zaštitni znak, a ovim muževnim detaljem kojeg dugo nose neki glumci i celebovi definirali su svoju privlačnost. Među njima je i suprug Sofije Vergare, Joe Manganiello, kojeg vjerojatno ne bismo mogli niti zamisliti bez ovog pomodnog detalja. Međutim, nećemo ni morati. Novim izgledom u kojem se riješio brade Joe Manganiello pohvalio se na svom Instagram profilu, a sudeći prema reakcijama brojnih pratitelja, novi look pun je pogodak

Možda vas zanima Zgodni glumac otkrio je detalje prvog susreta sa suprugom Sofijom Vergarom - a evo tko je kome prvi prišao Rubrika Stars Stars

Zvijezda serije ‘’Okus krvi’’ (True Blood) objavio je fotografiju u novom izdanju dok se izležava pored bazena za vrijeme socijalne izolacije, u društvu obiteljskog psića, čivave Bubblesa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#creepin

A post shared by JOE MANGANIELLO (@joemanganiello) on

Obožavatelji su njegov post zatrpali komentarima, a mnogi su istaknuli kako ovaj 43-godišnji glumac djeluje neprepoznatljivo. Neki su ga i usporedili s američkim glumcem Bruce Campbellom, dok su drugi prepoznali sličnost s glumcem Benom Affleckom.

‘’Svi puštaju 'korona bradu', a ti si obrijao svoju’’,  ‘’Omg…nikad te nisam vidio bez brade’’, neki su od komentara. 

Mnogi su primijetili kako je glumac još zgodniji, ali pozornost sa slike ukrao je i obiteljska čivava Bubbles

Zgodni glumac socijalnu izolaciju provodi uz suprugu Sofiju Vergaru i njezinog sina, 27-godišnjeg Manola, u njihovoj vili na Beverly Hillsu. Da obitelj uživa u zajedničkim trenucima kolumbijska glumica često otkriva u svojim objavama na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Patio picnic👙🧀🥖🍹

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Tako je pokazala kako izgleda piknik u dvorištu njezine vile kojemu se pridružila i Sofijina nećakinja Claudija.  Ova 27-godišnjakinja može se, baš poput tete, pohvaliti uistinu zavidnom linijom te je pravi dokaz one da jabuka ne pada daleko od stabla.

Možda vas zanima Sofia Vergara novom fotografijom uspjela zbuniti obožavatelje. Tko se zapravo na njoj nalazi? Rubrika Stars Stars


Prizori s piknika svidjeli su se mnogim obožavateljima. Ipak neki od njih  iznijeli i malu kritiku na račun Manganiella. Naime, istaknuli su želju da na sljedećim fotografijama s piknika zvijezdu filma "Magic Mike" ipak vide u oskudnijem izdanju.

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0