Stars

Jesu li ovo najneobičniji kostimi na Eurosongu koje smo vidjeli posljednjih godina?

  • Sinoć je bila prva polufinalna večer ovogodišnjeg Eurosonga u Tel Avivu
  • Nastupili su predstavnici 17 zemalja, a u finalu će ponovno nastupiti predstavnici 10 država, među kojima su i naši susjedi - Slovenija i Srbija
  • Najviše pozornosti privukao je nastup Islanđana zbog neobičnog izbora kostima, ali i pjesme koja govori o mržnji

U Tel Avivu je počelo najpopularnije pjevačko natjecanje u Europi, a i šire. Sinoć je održana prva polufinalna večer 64. Eurosonga tijekom koje su nastupili predstavnici 17 zemalja. Mjesto u finalu izborilo je 10 država - Grčka, Bjelorusija, Srbija, Cipar, Estonija, Češka, Australija, Island, San Marino i Slovenija. 

Večer je otvorila Izraelka Netta, pobjednica 63. Eurosonga, s prošlogodišnjom pobjedničkom pjesmom 'Toy'. Nakon nje uslijedili su natjecateljski nastupi, a najviše pažnje privukli su Islanđani koji su nastupili 13. po redu. Techno i punk rock bend 'Hatari' izveo je pjesmu 'Hatrio mun sigra' što u prijevodu znači 'mržnja će prevladati'. Nitko nije mogao ostati ravnodušan kako na njihov nastup, tako i na njihove neobične stajlinge. 

Naime, članovi ovog benda poznati su po odjevnim kombinacijama od lateksa, kože i lanaca, a upravo u takvim kostimima nastupili su i na pozornici Eurosonga. To je izazvalo brojne komentare publike, a mnogi su njihov nastup usporedili sa sado-mazom
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HATARI (@hatari_official)

Kontroverzni pjevači Matthías Tryggvi HaraldssonKlemens Nikulásson Hannigan i Einar Hrafn Stefánsson dobili su podršku brojnih navijača, koji im predviđaju i pobjedu. Cilj ovog benda je, kako kažu, ukinuti kapitalizam, a smatraju da bi ih pobjeda na Eurosongu približila tom cilju. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HATARI (@hatari_official)

  Možda vas zanima Znaš li koja je najemitiranija pjesma 20. stoljeća? Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram @hatari_official

Komentari 0