Stars

Jesu li oni doista bili zaljubljeni? 6 celebrity veza za koje mnogi misle da su bile obična gluma

  • Slavne zvijezde mediji svakodnevno međusobno povezuju i nagađaju o prirodi njihovog odnosa
  • No, za neke ljubavne veze mnogi smatraju da su ih “osmislili” sami celebrityji ili barem njihovi PR timovi radi publiciteta
  • Jesu li i tebi neke od veza u nastavku bile “sumnjive”?

Ljubavne veze između poznatih i slavnih uvijek su u centru pozornosti te se na meti brojnih komentara. Neki odnosi su između jednako poznatih celebrityja, dok se za druge tek pročuje kad stupe u vezu. Veza ili povezivanje jedne zvijezde s drugom radi publiciteta nije nova stvar u Hollywoodu, a mnoge to rade i kao način promoviranja novog albuma ili filma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @hello_doodle_

Takvi parovi ponekad se čine “predobri da bi bili istiniti” pa mnogi u njihovu stvarnu povezanost sumnjaju. Zadnji takav par su primjerice Kim Kardashian i Pete Davidson, a u nastavku ti donosimo još šest primjera ljubavnih veza među holivudskim zvijezdama u čiju ljubav nisu svi povjerovali.

1.    Shawn Mendes i Hailey Baldwin

Prije nego što se udala za Justina Biebera, Hailey Baldwin na kratko se povezivalo s pjevačem Shawnom Mendesom. Glasine su počele početkom 2018., a onda su se zajedno pojavili i na Met Gali u svibnju iste godine. Hailey je tad bila u središtu medijske pozornosti upravo zbog turbulentne veze sa sadašnjim suprugom Justinom Bieberom.

Bieber je u to vrijeme obnovio romansu s bivšom djevojkom Selenom Gomez pa su obožavatelji počeli nagađati kako je Hailey vezom sa Shawnom Mendesom željela prekinuti povezanost s bivšim dečkom. No, njihova „veza“ bila je kratkog vijeka jer nakon Met Gale nisu više viđeni zajedno, a Hailey Baldwin i Justin Bieber vjenčali su se samo mjesec dana kasnije.

Shawn Mendes njihovu je vezu kasnije nazvao „zonom limba“.

2.    The Weeknd i Selena Gomez

Baš poput i Hailey Baldwin, obožavatelji su nagađali kako se Selena Gomez pokušala odvojiti od Justina Biebera javnim povezivanjem s drugim muškarcima, poput repera The Weeknda. 

The Weeknd i Selena Gomez bili su u vezi deset mjeseci tijekom 2017., kad su u listopadu prekinuli. Njihova veza bila je prepuna zajedničkih javnih pojavljivanja, na Met Gali i festivalu Coachella.

Prema analiziranju obožavatelja, veza je išla i The Weekendu u prilog jer se zbog njihove veze pričalo i o njegovom novom albumu i koje bi pjesme mogle biti posvećene baš Seleni. 

Kratko nakon prekida, The Weeknd se pomirio s bivšom djevojkom Bellom Hadid.

2020., na gostovanju kod YouTuberice NikkieTutorials, Selena Gomez rekla je kako je „singl već pet godina“ i time prema nekima, zapravo potvrdila da ona i The Weeknd nikad nisu stvarno bili zajedno.

3. Shawn Mendes i Camila Cabello

Nakon povezivanja s Hailey Bieber, Shawn Mendes je započeo jednako javnu vezu s kolegicom pjevačicom, Camilom Cabello.

Nakon zajedničkog hita, pjesme „Señorita“, 2019. par se često zajedno pojavljivao u javnosti, a cijeli svijet je tijekom prvog lockdowna zbog pandemije Covid-19 svjedočio njihovim dnevnim šetnjama po susjedstvu u ležernim izdanjima.

Par je raskid javnosti obznanio u studenom 2021., malo prije nego što su oboje objavili nove pjesme u kojima se može zaključiti da govore o prekidu veze.

4.    Taylor Swift i Tom Hiddleston

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Taytay (@taylorswiuit)

Veza glumca i pjevačice postala je javna nakon što su snimljeni kako se ljube na plaži na Rhode Islande te je završila otprilike tri mjeseca kasnije. Njihova veza podigla je mnogo prašine i ostavila mnoga neodgovorena pitanja.

Taylor Swift do samo nekoliko tjedana ranije bila je u vezi s Calvinom Harrisom pa je sam početak njihove veze upitan, kao i to kako su paparazzi znali gdje će se par točno nalaziti taj dan na Rhode Islandu.

Iako je Tom Hiddleton izravno javno potvrdio kako njihov veza nije „trik za publicitet“, mnogi su ipak u nju sumnjali. 

5.    Drake i Jennifer Lopez

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Iako ovo dvoje pjevača nikad nisu ni tvrdili da su u vezi, na kratko još 2016. zasigurno su željeli da javnost tako misli. Oboje su na svojim Instagram profilima objavljivali prisne zajedničke fotografije dok su kružile priče da zajedno rade na novim pjesmama.

Iako njihova navodna romansa nije dugo trajala, poslužila je kao dobar publicitet kad je Drake 2018. objavio pjesmu „Diplomatic Immunity“ u kojoj je odrepao „izgubio sam J.Lo“.

6.    Kristen Stewart i Robert Pattinson

Promociji planetarno popularne Sumrak sage svakako je pomogla činjenica što su dvoje glavnih glumaca bili u vezi i u stvarnom životu.

No, mnogi se sad pitaju je li to ipak bila prevelika slučajnost, a njihova veza samo dobro smišljen marketinški trik. Budući da je par u vezi bio čak tri godine te su u jednom periodu i živjeli zajedno, ipak se ne čini vjerojatnim da je sve bilo lažno.

No, prema nekim navodima, moguće je da su Kristen Stewart i Robert Pattinson „odužili“ svoju vezu kako bi zadržali dobar publicitet prilikom promoviranja filmova.

U srpnju 2012. obožavatelji su bili šokirani kad je Kristen Stewart snimljena kako se ljubi s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom, u vrijeme snimanja filma „Snjeguljica i lovac“.

Uslijed skandala, Pattinson se iselio iz zajedničkog doma u Los Angelesu, a obožavatelji su nestrpljivo iščekivali što će to značiti za promociju posljednjeg nastavka Sumrak sage, „Sumrak saga: Praskozorje – 2. dio“.

Kad je film premijerno prikazan u studenom 2012., Stewart i Pattinson navodno su pokušavali popraviti svoj odnos te su se čak i pojavili zajedno na crvenom tepihu prilikom premijere filma.

No, nakon što je promocija filma završila, par je i službeno prekinuo vezu u svibnju 2013.

Temelji li se tvoja veza na kemiji ili kompatibilnosti Možda vas zanima Temelji li se tvoja veza na kemiji ili zajedničkim interesima? Evo prognoze za njen opstanak Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0