Stars

The Weeknd ima novi album koji već danas možeš preslušati: već je jasno koji je novi radijski hit!

  • Popularna kanadska pop senzacija The Weeknd danas je objavio novi album Dawn FM
  • Album u trajanju 46 minuta sastoji se od 16 pjesama i na njemu gostuju brojni poznati umjetnici, ali i jedan neočekivani gost
  • Preslušali smo album i već nam je jasno što je sljedeći radijski hit!

Sve obožavatelje The Weekenda sigurno će oduševiti vijest da je omiljeni kanadski pop pjevač (sorry Bieber!) upravo objavio novi album naziva Dawn FM. Vijest je prije nekoliko dana objavio na društvenim mrežama i time iznenadio sve kojima još uvijek nisu dosadili Blinding Lights i Heartless.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

Pjesme s novog albuma Dawn FM preslušala sam, pa gotovo u zoru, kada ih je na YouTubeu izbacivao jednu po jednu. Sada već možeš preslušati čitav album koji započinje uvodom, to jest naracijom, ni manje ni više nego Jima Carreya:

"Sada slušaš 103.5 Dawn FM
Predugo si bio u mraku
Vrijeme je da uđeš u svjetlo
I prihvatiš svoju sudbinu raširenih ruku
Prestrašen? Ne brini
Bit ćemo tu da te držimo za ruku i vodimo kroz ovaj bezbolni prijelaz
Ali, čemu žurba?
Samo se opusti i uživaj u još jednom satu glazbe bez reklama na 103.5 Dawn FM
Ostani s nama"

Adele otvorila dušu kod Oprah: "Moje tijelo je objektivizirano tijekom cijele moje karijere"

Album se sastoji od 16 pjesama, a na njemu uz legendarnog i neočekivanog Carreya, gostuju i brojni drugi, uključujući Tylera, Creator, Lil Waynea, Quincyja Jonesa, Oneohtrix Point Never, Swedish House Mafie, Maxa Martina, Calvina Harrisa i suredatelja Uncut Gems Josha Safdieja. Album također uključuje singl "Take My Breath" iz 2021.

Prvi dojam? Ako si obožavateljica The Weeknda, album će ti biti na repeatu još dugo, dugo nakon ovog vikenda. Na prvo slušanje me apsolutno oduševio. Njegov prepoznatljiv ton je tu, no Weeknd još više gazi u sferu konceptualnog i to mu jako dobro ide. Neki hitovi koje ćemo sigurno stalno slušati na radiju već se čuju na prvu, a to bi svakako mogao biti Less Than Zero za koju mnogi već govore da je najbolja pjesma na albumu. Ostaje ti da sama preslušaš. Želim ti ugodan vikend uz The Weeknd!

 

Photo: None

Komentari 0