Stars

Jennifer je pokazala fotku s mature - moraš vidjeti!

Glumica čije frizure žene diljem svijeta kopiraju nije uvijek bila tako popeglana. Ali je uvijek bila tako slatka!

Kakva slatkica! I uopće se nije puno promijenila u tih 30 godina! Ok, osim kose. 

 

Prom Night 💓 #nostalgic

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferanistononline)

Ovo je, vjerovali ili ne, žena koja već godinama uživa titulu ‘naj frizure’ među glumicama! No Jennifer Aniston nije oduvijek bila baš tako, hm... dobro popeglana! Na svom je Instagram profilu Jen podijelila nostalgičnu fotografiju sa svoje maturalne večeri, gdje joj je kosa poprilično drugačija od sadašnje! Jennifer ima kratku, ali bujnu tamnu kosu, koja leti na sve strane. Ali, hej, ipak su bile 80-e kada je uvijek trebalo 'natapirati' malo više volumena - i onda to sve to dobro razbarušiti.

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eliana45

    Ne ulazeći u to je li ovo zaista fotografija s maturalne zabave Jennifer Aniston, ona ju sigurno nije objavila na Instagramu jer ne koristi tu društvenu mrežu. Ovo je još jedan u nizu lažnih profila, ili mislite da Jennifer Aniston ... prikaži još!