Stars

Jelena Veljača objavila fotku sa suprugom i zaintrigirala fanove: "Jesi li trudna?", a odmah je stigao i odgovor

  • Nakon što su se vratili s bračnog putovanja gdje su uživali u romantici i čarima Jadrana glumica Jelena Veljača i suprug Vito Turšić ponovno su u Zagrebu
  • Glumica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s mužem Vitom u pripijenoj bijeloj haljini, a jedna pratiteljica odmah ju je upitala je li trudna
  • Novopečeni bračni par ubrzo nakon vjenčanja je otkrio kako bi voljeli dobiti dijete

Jelena Veljača i njen suprug Vito Turšić nakon bajkovite svadbe otišli su na medeni mjesec u Primošten, a zatim i na Pag. Glumica i njezin novopečeni suprug ne skrivaju sreću, a Jelena pratitelje redovito časti fotografijama sebe i supruga. Glumica se za odvjetnika udala sredinom lipnja u zagrebačkom Botaničkom vrtu. 

Možda vas zanima Jelena Veljača uživa na medenom mjesecu: objavila fotografiju samo u gaćicama Rubrika Stars Stars

Supružnici su se nedavno vratili u Zagreb, a na njezinom Instagramu osvanula je fotografija na kojoj pozira zagrljena sa suprugom u zagrebačkom Caffe de Matošu. Veljača je zabilježila jedan od njihovih sretnih trenutaka, a vidljivo je kako glumica ne skida osmijeh s lica."Na slobodi je divno", napisala je Jelena Veljača u opisu fotografije.

Od Elle Dvornik do Jelene Veljače: poznate dame za svoj su dan odabrale kratke vjenčanice. I nisu pogriješile

Glumica i aktivistica imala je bijelu haljinu do poda, a jedna ju je pratiteljica odmah pitala je li trudna.

"Nisam trudna, tak' se reže haljina", odgovorila joj je glumica.

Poznato je kako je par koji se nedavno vratio s bračnog putovanja ubrzo nakon vjenčanja otkrio kako se uskoro nada prinovi. "Želimo dijete!", rekli su za Gloriu.

Možda vas zanima 3 stvari koje smo ljeti skloni zanemariti, a nikako ne bismo trebali Rubrika Beauty Beauty

Glumica često dobiva raznježene komentare od svojih pratitelja. "Lijepo je vidjeti vas ovako sretne", "Blistate",  "Uživajte! Obožavam kad se ljudi tako skladno vole", pisali su Jelenini pratitelji.

Photo: Instagram@jelka12

Komentari 0